2777
2789
عنوان

شیر

58 بازدید | 7 پست

مامانای با تجربه لطفا کمک

من بچه ام دوماهو ۱۲روزشه تا حالا احساس نکردم شیرم کمه چون اکثر مواقع زیاده روی داشته و بالا آورده و  دیگه دور دهانش همش شیری میشه و و اینکه وقتی دیگه شیرنمیخوره هنوز پر دهنش شیره صدای قورت دادن شیر میاد و آروغ هم میزنه

ولی امروز همش میخوابه ولی خیلی زودم بیدار میشه واسه همین احساس میکنم شیرم سیرش نمیکنه.اینم بگم بچم سرماخورده چندروز شیر خوردنش کم شده بود امروز حالت عادی داشت .نظر شمارو میخواستم ممنون 

برای نوزاد 12 روزه اگر بخوام شیر کمکی بدم همراه با شیر خودم

چه شیر خشکی استفاده کنم و مقدارش در روز؟؟ اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه زایمان کردم ...نمیدونم شیر کمکی بدم یعنی شیر خشک...

بنظرم نوزادهای تازه متولد شده زیاد شیر نمیخوان واسه همین عجله نکن سعی کن سینه خودتو زیاد بذاری دهنش

بنظرم نوزادهای تازه متولد شده زیاد شیر نمیخوان واسه همین عجله نکن سعی کن سینه خودتو زیاد بذاری دهنش

مرتب شیر خودم بش میدم..نوزاد من با وزن 2340 به دنیا اومد..خیلی ریز هست...میخوام زود وزن بگیره

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
مرتب شیر خودم بش میدم..نوزاد من با وزن 2340 به دنیا اومد..خیلی ریز هست...میخوام زود وزن بگیره

خب مال منم نارس بود وزنش ۲۹۰۰ بود برای دوماهگی که رفتم وزنش ۵ کیلو بود خوب شیربخوره وزنم میگیره.ولی این ماه فکرنکنم وزن بگیره چون  مریض شده

2790
2778
2791
2779
2792