2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 23 پست
الهی دلت شاد بشه منم کمی تنبلی دارم اینماه علاوه بر لترو و کلومفین امپولم زدم داغونم 

من سر پسرم خیلی اذیت شدم هر ماه آمپول دارو تا آی یو آی رفتم باز نشد وقتی کلا بیخیال شدم میخواستم برم برای ای وی اف بیخیال شدم خدا خودش بهم داد مطمئن باش روزی  هم نوبت تو میشه ایشالله که زود زود دلت شاد میشه

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 
۲۲هفته بودم یعنی تازه وارد ۶ماه بودم.سوراخ شدن کیسه اب پسرم .دکتر پیری ختم بارداری داد رفتم بیمارستا ...

متاسفم عزیزم

ناراحت شدم😔

خدا بهتون صبر بده

انشاالله به زودی صاحب نی نی سالم و خوشگل بشید

منم دو ماه پیش سقط داشتم...بعد از ۶ ماه با کلومیفن باردار شده بودم😔

تو دو ماهگی از دستش دادم

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲هفته بودم یعنی تازه وارد ۶ماه بودم.سوراخ شدن کیسه اب پسرم .دکتر پیری ختم بارداری داد رفتم بیمارستا ...

الهی بگردم خیلی سخته کاملا درکت میکنم قسمتت بوده ایشالله بارداری بعدی بارداری راحت و بی دردسری برات باشه خدا فرشتشو تو بغلت بزاره

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 
سلام خانوما ..منم این ماه کلومفین خوردم از شب سه با آمپول اچ ام جی ...سونو گف ۴ تا فولیکول غالب داری ...

انشالله که میشی توکلت به خودش باشه 

متاسفم عزیزم ناراحت شدم😔 خدا بهتون صبر بده انشاالله به زودی صاحب نی نی سالم و خوشگل بشید منم دو ...

۶ماهگی خیلی سختههه خیلی ۶ماه تو شکمم بودن باهاشون کلی حرف زدم ...هرچی خدا بخاد ولی دلم بد شکست بد من عاشق دوقلو بودم عاشق بچه هام بودم .انشالله بزودی شمام باردار شی عزیزم ی بارداری راحت بی دردسر .بغلش بگیری الهی امین

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
الهی بگردم خیلی سخته کاملا درکت میکنم قسمتت بوده ایشالله بارداری بعدی بارداری راحت و بی دردسری برات ...

انشالله الهی امین

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
۶ماهگی خیلی سختههه خیلی ۶ماه تو شکمم بودن باهاشون کلی حرف زدم ...هرچی خدا بخاد ولی دلم بد شکست بد من ...

می دونم 😔😔

الهی به زودی باردار بشی و دلت شاد شه عزیزم 🙏❤

ممنون از دعای قشنگت دوست عزیز🙏😘

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧