2777
2789
عنوان

بارداری

282 بازدید | 23 پست

سلام  من اقدام کردم برای بارداری فرزند دوم. این ماه از روز سوم پریودی کلومیفن روزی ۲ عدد تا ۵ شب و روز ۱۳ پریودی سونوگرافی دادم رحم در ابعاد ۶۴×۵۰×۴۳ آندومتر۱۲.۵mmضخامت دارد.تخمدانها دارای ابعاد حد نرمال و طبیعی هستند. Lo=38×21mm ro=42×33mm یک فولیکول غالب ۲۵mmدر تخمدان راست از روز ۱۸ پریودی درد خیلی شدیدی در سینه و نوک سینم هست که اصلا نمیتونم دست به سینم بزنم موقع دوش گرفتن آب روی سینم میریزه اذیت میشم.ناگفته نماند همیشه قبل پریود دو روز سینه درد میگیرم ولی دوشب قبلش الان از دو هفته قبل شروع شد وسوالم اینه آیا این درد طبیعی هست آیا احتمال بارداری هست؟

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه ۲۵خیلی بزرگه کیست میشه ها‌.کلومیفن دوقلویی میاره 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
دو هفته قبل پری معمولا علایم تخمک گذاریه و اگه اقدام میخای کنی وقتشه

از دوهفته قبل درد شروع شده امروز ۶ روزه که قرص مدروکسی مصرف نمیکنم و امروز موعود پری بود که نیومد احتمال داره باردار باشم؟

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 
اوه ۲۵خیلی بزرگه کیست میشه ها‌.کلومیفن دوقلویی میاره 

اولین بار بود خوردم قبلا لترازول میداد دکتر این ماه کلومیفن داد .بچه بده یکی یا دوتا فقط بدههههه😂

اولین بار بود خوردم قبلا لترازول میداد دکتر این ماه کلومیفن داد .بچه بده یکی یا دوتا فقط بدههههه😂

مگه بچه دومت نیس؟

لتروزل از کلومیفن ضعیف تره.من با کلومیفن دوقلو باردارشدم از بعد پریودی اگه ی شب درمیون رابطه داشته باشی میشی صددرصد انشالله واسه منم دعا کن خدا جای فرشته های ازدست رفتمو پرکنه 😢😢😢😢

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
مگه بچه دومت نیس؟ لتروزل از کلومیفن ضعیف تره.من با کلومیفن دوقلو باردارشدم از بعد پریودی اگه ی شب د ...

بله بچه دوم هست ولی اولی با سختی بود اینم الان یک ساله در انتظارشم.ایشالله به حق ۵ تن خدا دلتو شاد کنه جای فرشتهای اسمونیت یه فرشته زمینی تو بغلت بزاره 

از دوهفته قبل درد شروع شده امروز ۶ روزه که قرص مدروکسی مصرف نمیکنم و امروز موعود پری بود که نیومد اح ...

من نامنظمی داشتم مدروکسیم داد پری شدم ولی یه هفته دیرتر اومد الان چندماه منظمم که حالا لترو و کلومفین میده بازم اگر منظمی داشتی و از موعدت ده روز گذشت آز بده مثبت بود مبارکه و منفی بود

برو دکتر چون ممکنه کیست باشه

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟
بله بچه دوم هست ولی اولی با سختی بود اینم الان یک ساله در انتظارشم.ایشالله به حق ۵ تن خدا دلتو شاد ک ...

الهی امین انشالله خدا ب همین زودی ی نی نی دیگه بهت بده دلم شکسته از ته دل واسه منتظرا دعا میکنم خدا بی جواب نمیذاره

من نامنظمی داشتم مدروکسیم داد پری شدم ولی یه هفته دیرتر اومد الان چندماه منظمم که حالا لترو و کلومفی ...

ممنون از راهنمایت.یه عمل داشتم که بعد از اون مرتب سر ۳۰ روز پریود شدم قبلا pcoبودم که بعد از جراحیم ماه گذشته سونو دادم گفت سالم هستی فولیکول قالب داری .ایشالله این ماه دلمون شاد بشه.ممنون از راهنمایت دوست عزیز🌹🙏

الهی امین انشالله خدا ب همین زودی ی نی نی دیگه بهت بده دلم شکسته از ته دل واسه منتظرا دعا میکنم خدا ...

مرسی عزیزم دعا در حق هم زودتر جواب میده منم از ته دل براتون دعا میکنم انشالله به زودی با خبرای خوب بیایید نی نی سایت

مگه بچه دومت نیس؟ لتروزل از کلومیفن ضعیف تره.من با کلومیفن دوقلو باردارشدم از بعد پریودی اگه ی شب د ...

انشاالله به زودی جاشون براتون پر شه

چند وقتتون بود از دستشون دادید؟ علتش چی بود؟

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
ممنون از راهنمایت.یه عمل داشتم که بعد از اون مرتب سر ۳۰ روز پریود شدم قبلا pcoبودم که بعد از جراحیم ...

الهی دلت شاد بشه منم کمی تنبلی دارم اینماه علاوه بر لترو و کلومفین امپولم زدم داغونم 

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟
انشاالله به زودی جاشون براتون پر شه چند وقتتون بود از دستشون دادید؟ علتش چی بود؟

۲۲هفته بودم یعنی تازه وارد ۶ماه بودم.سوراخ شدن کیسه اب پسرم .دکتر پیری ختم بارداری داد رفتم بیمارستان با قرص زایمان کردم دقیقا ی ماه پیش ۲۲ابان😢😢😢😢😢