2777
2789
عنوان

پریودی

86 بازدید | 8 پست

😒میگمممممم

من ۲۶ماه قبل باید مریض میشدم نشدم هنوز

ازمایش دادم منفی بود

دو بار امپول برا پری زدم فایده نداشت

تنبلی ایناهم ندارم

میترسم 😒

هرکی از راه میرسه ی حرف میزنه بهم

یکی میگه حتما خارج از رحم باردارمیشی درد نداره خودت متوجه نمیشی

یکی میگه یاستگی شدی

یکی میگه خطرناکه

کلافه ام بخدا

ان شا الله بحق خدای متعال هرکی ارزوی بچه داره بچه داربشه

من خارج رحمی شدم هم خونریزی داشتم هم لکه بینی داشتم هم درد یک طرفه و کلیه درد پس متوجه میشی درضمن خارج رحم بیبی چک و بتا عین حاملگی معمولی هورمون داره و مشخص میشه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خارج رحمی شدم هم خونریزی داشتم هم لکه بینی داشتم هم درد یک طرفه و کلیه درد پس متوجه میشی درضمن خا ...

😒فقط بلدن جگرمو بسوزونن ایقد توفکرم

وا . حاملگی خارج رحمی بشدت دردناکه . کی گفته درد نداره. شما برای اینکه علت متوجه بشی باید سونو بشی ...

واقعاااا؟یعنی تنبلی نمیزاره پریود شد؟

😒فقط بلدن جگرمو بسوزونن ایقد توفکرم

نه عزیزم وقتی ازمایشت منفی بود شکر کن که خبری نیست درسته اوائل بارداری خارج رحم خیلیا درد خفیف ندارن یا خونریزی یا لکه بینی برای همینم بارداری خطرناکیه وقتی دردش وحشت ناکه که کار از کار کذشته و لوله ترکیده ،اوائل با عقب افتادن پریود تست و ازمایش مشخص میکنه بارداری یا نه تازه من خودم سر موعد پریود شدم اما دیدم خونریزیم بند نمیاد بیبی زدم دیدم مثبته ،اما در هر صورت با ازمایش و تکرارش مشخص میشه پس نگران نباش 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه