2821
2789
عنوان

خورشت

304 بازدید | 14 پست

بچه ها من هميشه براي خورشتام پياز رنده ميكنم ، زمانيكه گوشت تفت گوشتم خوب سرخ نميشه كه تو خورشت قرمز باشه ، ميشه دليلش اب پياز باشه ؟؟ اگر رنده كنم وابش دور بريزم اون پياز به گوشتم طعم ميده ؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه خود پياز رنده شده به خورشت لعاب ميده 

پیاز رو خلال میکنم تفت میدم طلایی ک شد گوشت میریزم و تفت میدم اینجوری خورشتت بپزه پیاز سفید نمیشه یا گوشتت هم سفید نمیاد

مگه چطوری میریزی گوشتو من وقتی پیاز کامل داره سرخ میشه گوشتو میریزم ولی دیدم این اشپزای تلویزیون پ ...

والا تو همين برنامه ها ميگن پياز وگوشت باهم بزاريد تا اب پياز تو گوشت نفوذ كنه نميدونم حالا واقعا تو طعم تاثير داره يانه ؟ من پياز وتو قابلمه رنده ميكنم  وروغن ميريزم ميزارم رو گاز فك كنم با پياز تو ظرف رنده كنم ابشو بگيرم بعد بريزم تو روغن 

اخه خود پياز رنده شده به خورشت لعاب ميده 

رنده و غير رنده فرقي نداره هرچي پياز بيشتر بزني خورشت لعاب دار تر ميشه

پيازو رنده كن بريز تو قابلمه حرارتو زياد كن ابش تبخير بشه بعد گوشتو بريز

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
پیاز رو خلال میکنم تفت میدم طلایی ک شد گوشت میریزم و تفت میدم اینجوری خورشتت بپزه پیاز سفید نمیشه یا ...

دقيقا من تو خورشتام گوشتم طعم اب پز ميده وسفيد ، دوست دارم قشنگ سرخ بشه ، فك ميكنم از همون اب پياز باشه واينكخ گوشت وپياز وباهم ميزارم 

دقيقا من تو خورشتام گوشتم طعم اب پز ميده وسفيد ، دوست دارم قشنگ سرخ بشه ، فك ميكنم از همون اب پياز ب ...

ن دگ اونطوری عین ابپز و سفید میشه ، شما رنده نکن. خلال کن بزار سرخ بشه پیازت بعد گوشت بریز تفت بده بعد اب بریز درش رو هم یکم باز بزار 

والا تو همين برنامه ها ميگن پياز وگوشت باهم بزاريد تا اب پياز تو گوشت نفوذ كنه نميدونم حالا واقعا تو ...

منم پیازو رنده میکنم با اب و همه چی میریزم وقتی ابش داره کم میشه روغن میریزم و میذارم خوب سرخ بشه بعد گوشتو میریزم و یه تفت میدم ادویه و رب میزنم بعد ابشو اضافه میکنم

2825
2823
2791
2779
2792