2777
2789
واقعا فعلا همین اسم بیشنر به دلمه ممنون از نظرت

قوربونت اسم پسر اولت چیه عزیزم اگه دوس داری بگو شاید یکی مثه همون تونستم بگم بهت رادوینم قشنگه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یونیک یعنی چی کلا دوست دارم یه اسم باکلاس باشه اسم پسر اولمو خیلی خیلی دوست دارم میخوام اسم اینم به ...

یونیک همون معنای خاص و تک میده

جدیدا خیلی اسمای عجیب و نااشنا زیاد شدن من اصلا خوشم نمیاد

حالا جدا از این اگر شک داری اینو بگم بهت

یکی از فامیلامون یکاری کرد 

خیلی بنظرم بامزه و جالب اومد برای اسم گذاری قبل از فارغ شدن چن تا از اسمایی ک بنظرش  خوب بودن انتخاب کرده بود وقتی برای اولین بار بچشو دید تصمیم گرفت کدومشو بزاره میگفت میخوام ببینم کدوم اسم ب قیافش میخوره😅

الانم راضیه 😁

مارو دور ننداز  
یونیک همون معنای خاص و تک میده جدیدا خیلی اسمای عجیب و نااشنا زیاد شدن من اصلا خوشم نمیاد حالا جدا ...

منم انقد فکر کردم دیگه همه فکرم تو خونه شده اسم   شوهرمم همش شوخی میکنه اسم میگه مثلا بزار رسول یا قدرت اینا اخر میگما تو ولش کن من صورت پسرمو ببینم چی بهش میاد بعد انتخاب میکنم 

امیرعلی.   دومی رو کوتاه دوست دارم

اهان خب امیر علی خیلی قشنگه منم دوسش دارم آروینم خوبه نامدار باشنو خدا حفظشون کنه منم دختدم محدثه هستش کلا غمم گرفتی دومیو اگه اوردم چی بزارمش خخخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اهان خب امیر علی خیلی قشنگه منم دوسش دارم آروینم خوبه نامدار باشنو خدا حفظشون کنه منم دختدم محدثه هس ...

ممنونم سلامت باشین خدا حفظش کنه نی نی که بیاد تو دلت اسمشم خود به خود جور میشه 

اره ایشالا چن سال دیگه اگه خدا بخواد توهم کوچولوییا خخخ سخت نیس دومی خودت خواستی 

منم انقد فکر کردم دیگه همه فکرم تو خونه شده اسم   شوهرمم همش شوخی میکنه اسم میگه مثلا بزار رسول ...

خوبه دیگ همین کارو بکن خودتم اذیت نکن بدون اسم نمیخواد بمونه ک😀

مارو دور ننداز  
اره ایشالا چن سال دیگه اگه خدا بخواد توهم کوچولوییا خخخ سخت نیس دومی خودت خواستی 

خودم که زیاد دوست نداشتم ولی شوهرم عاشق لچه است انقد اصرار کرد گفتم اینم بیاد دیگه بعدش به خودم برسم یه دونه کمه پسرمم بزرگ شده بود حداقل فاصله شون بیشتر نشه     ۷۴ام دیگه

خودم که زیاد دوست نداشتم ولی شوهرم عاشق لچه است انقد اصرار کرد گفتم اینم بیاد دیگه بعدش به خودم برسم ...

اره میدونم ولی شوهره من دوس نداره میگه بازم واکسنو مریضیو نمیتونم تحمل کنم خخخخ من فعلا میخوام لاغر کنم بعدم لیزر برم اگه موی زائد در نیاد باردارشم منن ۱۹سالم دخترمم اونقدی شه یکی میارم کلاس اوله پسرت؟؟؟همدنجوری پسر شد یا ن دکتر رفتی

اره میدونم ولی شوهره من دوس نداره میگه بازم واکسنو مریضیو نمیتونم تحمل کنم خخخخ من فعلا میخوام لاغر ...

ایشالله به سلامتی یکی دیگه ام بیار تمام   نه بابا من واسع دختر اقدام کرده بودم قسمت نشد پسرم کلاس دومه