2777
2789
عنوان

تشنگی درشیردهی

185 بازدید | 9 پست

خسته شدم از بس تشنه میشم مدام باید لیوان آب دستم باشه دخترم شش ماهشه بعضی وقتا اينقد آب می خورم دلم درد میگیره کی خوب میشم کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماييم کنيد

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم همینطور بودم تشنه ی دشت کربلا هر جا مهمونی میرفتم خودمو به پرویی میزدم دو سه تا لیوان چایی میخوردم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
شاید عذای چرب زیاد میخوری

غذای چرب زیاد نمی خورم واقعا کلافه شدم همش عطش دارم وقتی هم به دخترم شیر میدم خیس عرق میشم بدتر تشنه م میشه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

منم همينطور بودم چون شير ميدى عطش دارى عادت ميكنى

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)