2789

من جراحی شدم یکی از لوله هام رو از دست دادم

دکتر گفت تا ۶ماه باید جلوگیری کنی که الان ۴سال میگذره و من منتظر

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
من جراحی شدم یکی از لوله هام رو از دست دادم دکتر گفت تا ۶ماه باید جلوگیری کنی که الان ۴سال میگذره و ...

دوست عزیز اولین پریودی بعد جراحی خارج رحمی کی بود؟

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز اولین پریودی بعد جراحی خارج رحمی کی بود؟

سر موقع خودش پریود شدم یعنی قبل از اینکه بفهمم بارداری خارج از رحم دارم بخاطر همین خیلی دیر متوجه مشکلم شدم و تا پای مرگ رفتم

بعد از عمل هم تا ده روز لکه بینی داشتم از بعدش هم منظم 

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
سر موقع خودش پریود شدم یعنی قبل از اینکه بفهمم بارداری خارج از رحم دارم بخاطر همین خیلی دیر متوجه مش ...

اولین پریودتون طولانی نبود؟

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم