2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

302 بازدید | 13 پست

نامزدم واسه وام ازدواج ثبت نام کرده میخواد باهاش عروسی بگیره الان پدرش شوهرم براش نقشه کشیده میگه نمیدونم ثبت نام کرده یا نه ضامن پیداکنم ببینم چیکار میتونم بگم یه جور مطمعن حرف میزنه انگار ماله خودشه دارم میمیرم نمیتونم هم چیزی بگم به نامزدمم میگم فقط میگه ن بابا خودشو زده به بیخیالی اگه اون وامو ازش بگیرن میونم بانامزدم بهم میخوره چون میدونم عروسیمون یه چند سال عقب میفته چون کسی اون همه پولو بهش نمیده عروسی بگیره حتی اون پدرش دوتومن هم نمیده

چرا باید پدرش پول برداره ؟

قصد قراره باباش بده مگه ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

نامزدت میخواد پولو بده باباش?

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منطقی باهاش حرف بزن

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
چه فایده بخواد بده هرموقعه دلش بخوادمیده

اصلا بگو پول تورو بده ب خودت

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
مال منو ن مال حودشونو میخواد بگیره باهاش عروسی بگیره 

ن دیگه تو بگو من پولو لازم دارم  وقتی ک سهم خودتوگرفتی بعدمطمعن شدی ک سهم خودش توجیب خودشه اونوقت بذار رو هم عروسی بگیرین

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

سر همه پولا.کلا

ضامن خودت جور کن. 

ن دیگه تو بگو من پولو لازم دارم  وقتی ک سهم خودتوگرفتی بعدمطمعن شدی ک سهم خودش توجیب خودشه اونو ...

سهم من چیه پول ماله وام ازدواج خودشه اگه بگم میگه به تو چه مگه میاد چند ملیون به من بده

سهم من چیه پول ماله وام ازدواج خودشه اگه بگم میگه به تو چه مگه میاد چند ملیون به من بده

تابوده و نبوده عروس جدا داماد جداسهم داره میذارن رو هم تحویل میدن