2777
2789
عنوان

اولین گوشی موبایل

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست
الجی از اینا که خیزه ای بودن میدادی بالا دکمه هاش پیدا میشدن صورتی هم بود 

اونا اون زمان حکم  لاکچری بودن  رو داشت😄

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرمم  نوکیاn90داشت جزو اولین گوشی هایی بود که قلم داشت خیلی شاخ بود اون زمان دیگه خواهرمم کلی کلاس میذاشت وقتی با قلم تایپ میکرد البته بماند که چینی بود😄

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اونا اون زمان حکم  لاکچری بودن  رو داشت😄

نه بابا مال 9سال پیشه اون زمان گوشی لمسی اومده بود اونا شاخ بودن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
خواهرمم  نوکیاn90داشت جزو اولین گوشی هایی بود که قلم داشت خیلی شاخ بود اون زمان دیگه خواهرمم کل ...

🤣چقدر حس خوبی داشته اون زمان پز میداده😄

توهم تو دلت قند میسابیدی حتما🤣

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
سامسونگ اس۵

😑اون زمان اس ۵؟

!😑😐