2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممد احمد تو این هیری ویری از کجا بیاریم😩

تا فردا میتونی صبر کنی؟

اقایان احمد و ممد که کاربری زن دارید یا خاموش میخونید دریغ نفرمایید رو نمایی کنید اینجا شاید اسی پسندید شمارو

برادر وقیح اگر احمد یا ممدی بسم الله✋

اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺

@یخمک_فروش_جهنم   این شوهر میخواد بیا اینجا یکم بخندیم😂😂

میخاستم تگت کنما نمیشد

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
اینجا کیس ازدواج زیاد بود چی شدن . اقایون کیس ازدواجی بیایید تو صف ببینیم چند چندیم

شما زنی؟ من از کی فک میکردم مردی😬

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
خخخ خودم اومدم عشقم امروز اینجا چه خبره😂😂😂

نمیدونم ک😂

اوت تاپیک بیا ی سر بزن😂

تک خوری نکن منو هم باساقیت اشنا کن😂😂😂😂

دختر کورد در قالب کلیشه نمی گنجد            دختر کورد وفادار است اگر وفا ببیند دختر کورد دلسوز است اگر دلسوز باشند  دختر کورد بی ریاست اگر نیرنگ و ریا نبیند  اما وای به حال آنهایی که بخواهند روح سرکشش را به بند بکشانندآنگاه لباس رزم می پوشد و ب جنگ میرود...جنگ قدرت های مردانه... دختر کورد ساده نیست پیچیده است همچون راه های کوهستانی سرزمینش کسی که در راهش قدم بگذارد او را به اوج میبرد وگرنه به دره ها واصلش میکند...
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز