2777
2789
عنوان

آموزش هنری

59 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزبزم کسی کارای هنری بلده؟ مثه قلاب بافی، میل، نمد بافی، تابلو فرش خیاطی یا هر کار دیگه... میشه بگین چطوری یاد گرفتین،آموزش دیدین؟ خیلی دوس دارم یاد بگیرم خیلی حوصلم سر میره تو خونه.. راهنمایی میکنین،مرسی😊

Some days i wish go back in life, not to change anything, but to feel a few things twice..

فقط سوزن دوزی بلوچی 😊

نمونش توتاپیکام هس

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلاب بافي بلدم 

پايه كوتاه و پايه بلند كه كاري نداره مامانم يادم داد بعدم توي اينستاگرام ويديو ديدم سه مدل شال و كلاه براي پسرم بافتم 

دو ميل هم كه مدرسه حرفه و فن ياد داده بودم باهاش واسه خودمو شوهرم شال و كلا ميبافم

ولي قلاب بافي خيليييي راحته با ايسنتا ياد ميگير

تازه تريكو بافي هم از نت ياد گرفتم دو تا سبد بافتم

قلابو ياد بگيري تريكو هم ميبافي

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
من قبلاب بافي بلدم  پايه كوتاه و پايه بلند كه كاري نداره مامانم يادم داد بعدم توي اينستاگرام و ...

قلاب بافی چطور یاد بگیرم؟

Some days i wish go back in life, not to change anything, but to feel a few things twice..
فقط سوزن دوزی بلوچی 😊 نمونش توتاپیکام هس

خیلی حوصه میخواد نه😰 دوستم بلوچه اونم از این کارا میکنه ولی واقعا حوصله میخوادا

خیلی حوصه میخواد نه😰 دوستم بلوچه اونم از این کارا میکنه ولی واقعا حوصله میخوادا

نوچ نوچ پس شماکلا بیخیال هنرمنر 😃😂

همه کارای هنری نیازبه صبروحوصله ودقت دارن دگه😊😀

تنبلی نکن عزیز

ازهمون دوست بلوچت چنتاطرح آسون وساده یادبگیرروشلوارومانتوهات بدوز یه تنوعی بده

آفرین 😀😃

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم