2777
2789
عنوان

ازمایش اسپرم

95 بازدید | 7 پست

سلام دوستای گلم  ازمایش شوهرم تعداد اسپرم 60میلیون وتحرکش 45  و مورفولوژی50دکتر بهش ال کارنتین وویتامین سی  ویتامین ای داده بنظر شما کدومش کمتره تحرک یا مورفولوژی اگه تحرک کمه چیا بهش بدم

تحرکش کمه بنظرم ازدکترش بپرس خب ببین براتحرکش چه دارویی بایدبخوره.من عموم همین مشکل وداشت زن عموم گفت ی دارویی براش نوشتن خورده سریع بچه دار شدن

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
تحرکش کمه بنظرم ازدکترش بپرس خب ببین براتحرکش چه دارویی بایدبخوره.من عموم همین مشکل وداشت زن عموم گف ...

تو روخدا میشه بپرسی چه  دارویی بوده من میدونم تحرکش کمه تو روخدا بپرس ممنون میشم اگه میشه همین الان یه دفه بپرس خدا  بزرگه شاید گره از کار یه بنده خدا بازکردی ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو روخدا میشه بپرسی چه  دارویی بوده من میدونم تحرکش کمه تو روخدا بپرس ممنون میشم اگه میشه همین ...

الان که نمیتونم بپرسم عزیزم گوشیمو عوض کردم شمارش پاک شده توگوشیم ولی بپرسم حتما بهت میگم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
الان که نمیتونم بپرسم عزیزم گوشیمو عوض کردم شمارش پاک شده توگوشیم ولی بپرسم حتما بهت میگم

این پستو نگه دار خدا خیرت بده هروقت شمارشونو پیدا کردین جواب بده ممنون

تو روخدا میشه بپرسی چه  دارویی بوده من میدونم تحرکش کمه تو روخدا بپرس ممنون میشم اگه میشه همین ...

شوهرمنم ازمایشش همین حد بود دکتر همین ویتامینا به اضافه سلن پلاس و کلومفین نوشت جواب هم گرفتیم.