سلام من نمیتونم تو دنیای واقعی بگم اینجا میگم خالی شم حالمممممممممممممم بده بدددددددددددددد من یه خواهر دارم 6 سال ازم بزرگتره از بچگب بهش وابسته بودم هر کاری میخواستم بکنم هر چی بخرم از اون میپرسیدم و میپرسم همیشه هم باهاش درد و دل کردم که اشتباهم بود و دیگه نمیشه کاری کرد این خواهرم برام وسیله میخره حتی برام گوشی ایفون خرید ولی بعضی وقتااااااااا یه کارایی میکنه دلم میگیره 1 ماهه با هم قهریم من بارهاااااااا گفتم خوشم نمیاد کسی دست به وسیله هام بزنه یا یواشکی بندازه دور ولی کار خودشو میکنه منم کلی دعوا و اینا کردم فایده نداش هی یواشکی انداخت بیرون دیگه اعصاب ندارم بحت کنم بعد چون برام ایفون خرید و منم ازش نظر میپرسممممم میگهههههههه هر چی من میگم تو باید گوش کنی من درسام خیلی سنگینه خیلییییییییییی روحیمم داغونه سر یه موضوع دیگه ایی بعد خواهرمم میدونه ارزوم و مشکام چیه اون روز اعصابم سر این قضیه اعصابم خورد بود گیر داد پاشو پاشو پاشو اتاق جمع کن نزدیک پریودمم بود سرش داد زدم از اون روز قهریم 1ماهه امروز شماره یه چیزی رو ازش میخواستم به بابام گفتم ازش بگیره برگشت به بابام گفت این برام مرده خدا ایشالا لیاقتشو بده و من میشینم بدبخت شدنشو ببینم هر چقد طول بکشه فقط فقط چون نمیخوام تو کارام دخالت کنه
بعدخودش 90 درصد چیزاشو از من مخفی میکنه هایدم کرئه از استوری هاش که نبینم دیگه نمیدونم چیکار کنم تو خونه تنهام مامان و بابامم چون اون سرکار میره فکر میکنن الان ادم کاملیه حرفشو میپرستن من تنهام تو خونه همش گریه همش بغض خسته شدمممممممممممممممم