2777
2789
عنوان

حسادت

172 بازدید | 12 پست

سلام راستش یه وقتایی هست که آدم یه کاری می کنه و بعد به خودش میگه ای کاش هرگز این کارو نمیکردم ولی کاریه که شده ما تو کلاسمون یکی رو داریم که دوست داره همیشه بیست باشه اما نمیدونستم حسود هم هست اما نمیشه که بقیه هم بیست نشن یک روز من بخاطر این که میخواستم امتحانمو بدم و داوطلب شدم، بچه ها میگفتن ما نخوندیم اصلا این درس نبود تا این که امتحانو با یکی از دوستام دادم و بعد اون قهر کرد و قیافه گرفت اون روز برام روز بدی بود بارها گفتم ببخشید اما قبول نکرد اونم بیخود بی جهت واسه کار نکرده چپ چپ نگاه میکرد الان هم افت تحصیلی کردم حس میکنم چشم خوردم کمکم کنید آیا اون باعثه یا مشکلی برای من پیش اومده

تو درس خوندن حسادت خیلی خوبه عزیزم 

حسادت که نه حس رقابت داشته باش ببین اون چجوری خودشو بالا میکشه  تو هم همینکارو  کن تنها راهش  همینه 

تیکر بارداری نیست 🥀منتظر برآورده شدن آرزومه آخرین امیدم تا این روز هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم زخم خیلی قویه پیامبر میگفت چشم زخم شتر رو توی دیگ میاره و باعث خیلی از مرگ ها چشم‌زخم‌هست سعی کن حرز داشته باشی   و همیشه وان یکاد و ۴قل بخونی و اسپند دود کنی

آره هست و واقعا هم اثر داره من یکی رو میشناسم که به خاطر چشم زخم الان ۱۱ساله از نظر مالی به زمین گرم ...

وای چقدر بد آخه چرا خدا اجازه میده هر کسی چشم بزنه

وای چقدر بد آخه چرا خدا اجازه میده هر کسی چشم بزنه

الان چه ربطی به خدا داشت؟؟؟

میگن زمان پیامبر یه سری پیامبر سوار شتر بوده و داشته میرفته یه آقایی از جلوش میاد پیامبر روشو میپوشونه و براثر چشم‌زخم اون طرف زنگوله شتر میشکنه 

حرز امام جواد برای دفع چشم‌زخم‌و دشمن و...خیلی خوبه مخصوصا اون حرزی که طولانی هست