2777
2789
عنوان

اگ بچه دار نشیم بعدا حسرت میخوریم؟

232 بازدید | 27 پست

واقعا هدف ی انسان باید حتما پرورش دادن و زاییدن بچه باشه؟😯حس مادرشدن ندارم الان.بخاطر بچه بیشتر تمایل ب ازدواج دارم...ی جورایی انگار باید حتما طبق الگو ازدواج کنم بچه دار شم...همین.اخه بااین زندگیای الان..چرا ب ی مرد تکیه کنی ک بچه هم بخوای..بعدش ورم بچه😂نمیدونم شما بعد از 30حس مادری داشتین؟من 26سالمه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ک تو این شرایط بچه دار شدم خیلی پشیمونم دلم براش میسوزه که ب سختی میتونم خوراک و پوشاکش در کل رفاهش براش فراهم کنم بچم از اسباب بازی های تکراری خسته شده . خییییییلی سخته . ولی با اینحال به گذشتم ک نگاه میکنم میگم من اصلا چیکار کردم بدون دخترم چ زندگی مزخرفی داشتم بدون بچه . مسئولیتت هزار برابر میشه ولی داشتنش خیلی شیرینه 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

حس و مس مادر شدنو ول کن وقتی پول داری بچه دار شو

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
فمینیسم چیه همیشه دوست داشتم بدونم

یه خط فکریه در راستا برابری و رعایت انصاف بین حقوق مردان و زنان

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

بنظر من آره پشیمون میشن من ۲۸ سالگی ناخواسته بچه دار شدم بعد از ۸ سال جلوگیری الان میگم کاش زودتر خاسته بودم واقعا آدم با بچه کامل میشه وخالص ترین عشق دنیا رو تجربه میکنه وصد البتن که محدود میشه

چو ایران نباشد تن من مباد