2777
2789
عنوان

خانماااای اقدامی مشورت‌

74 بازدید | 8 پست

خانما امروز رفتم دکترم گفتم که سه ماه پیش سونو دادم زده بود کیست های ریز دارم و جدیدا هم هربار گرسنه میشم دستام میلرزه و حالم خیلی بد میشه، گفتم نکنه علائم دیابت، ((هرچند من 6 ماه پیش چکاب کامل دادم و کلا هیچ مشکلی نداشتم)) بهم گلوکوفاژ داد ولی ده تا دونه گفت امتحانی بخور ولی ممکن حالت خیلی خیلی بد شه و افت قند ایجاد کنه، بنظرتون بخورم یا ریسک؟؟ چون دوشنبه هم سفر دارم میترسم اونجا حالم بد شه

اونایی که میخورن حالتون بد میشه؟ راستی لاغرم میکنه؟؟؟ 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

من متفورمین میخورم روز اول از،صبح تا شب بیحال افتادم رخت روز دوم خوب بودم روز سوم نسبتا خوب روز چهارم خوب 

..میگنبدن عادت میکنه کم کم. ولی خب ب سرررحالی وقتی ک قرص نمیخوری نیستی

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
من متفورمین میخورم روز اول از،صبح تا شب بیحال افتادم رخت روز دوم خوب بودم روز سوم نسبتا خوب روز چهار ...

جدا؟؟ 

از روز جندم باید بخوریم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک اصلا بد نبودم یکی ظهر یکی شب میخوردم.گلوکوفاژ هم میخوردم.فقط اخرشبا یکم گشنه ام میشد

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
لاغر میکنه؟ 

اگه مراعاتم کنی اره.....بیشتر ووسه کسایی که تنبلی تخمدان دارن یا اضافه وزن دارن قبل بارداری تجویز میشه اگه حساسیت بهش دارین بگید مارک دیگه اش رو براتون تحکیز کنه

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
اگه مراعاتم کنی اره.....بیشتر ووسه کسایی که تنبلی تخمدان دارن یا اضافه وزن دارن قبل بارداری تجویز می ...

مرسی فداتشم از راهنمایی

مرسی فداتشم از راهنمایی

خواهش گلم