2777
2789
بعضی ازگناهان مانع استجابت دعا میشه،برای همین یکی از آداب دعاکردن استغفار گفتنه.

دوست عزیز شما همیشه با یقین به اجابت دعا میکنید؟ اگر در این باره تجربیات مثبتی دارید میشه بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه میگی خدایا هستی یعنی خدایی هست که تو میتونی صدا بزنی امشبم از اون شباییه که خدا صداها رو بیشت ...

با دلمون با خدا حرف بزنیم و بخواهیم ازش حاجت واقعا اینطور هس و جواب گرفتید خیلی برام جالب هس تا حالا نشنیده بودم

با دلمون با خدا حرف بزنیم و بخواهیم ازش حاجت واقعا اینطور هس و جواب گرفتید خیلی برام جالب هس تا حالا ...

این روشیه که خود خدا گفته
خدا میگه اگه دعاهای شما و درخواست های شما نباشه بهتون توجهی نمیکنم

و جالب تر اینکه در دوران بت پرستی اونایی که بت پرست بودن و از بت ها درخواست میکردن درخواست هاشون به نتیجه میرسیده در حالیکه همه میدونیم بت ها چی بودن اما خدا میگه من کسانی رو که از بت ها درخواست میکردند و از ته دلشون خداشون رو صدا میزدند درخواست هاشون رو اجابت میکردم

به نظر میرسه خدا به دلها نگاه میکنه تا به زبان ها

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
این روشیه که خود خدا گفته خدا میگه اگه دعاهای شما و درخواست های شما نباشه بهتون توجهی نمیکنم و جالب ...

پس ما باید  از این به بعدروزه سکوت بگيريم و در دلمون با خدا حرف بزنیم. من یک مدت قبل با خدا زبانی خیلی حرف میزدم اینکار باعث شده بود که من خیلی خسته بشم و ارتباط با خدا برام آزار دهنده شده بود و حرف زدن با خدا را ول کردم هر چند به خاطر مشکلاتم نياز به ارتباط با خدا داشتم ولی نميتونستم ادامه بدهم به نظر تون من درست رفتار کردم

پس ما باید  از این به بعدروزه سکوت بگيريم و در دلمون با خدا حرف بزنیم. من یک مدت قبل با خدا زبا ...

منظورم این نیست با سکوت
منظورم اینه از ته دل بخواین
حالا گفاری با صدای بلند یا صدای کم یا بی صدا
این دت خودشماست
اما خدا به دل ها نگاه میکنه
حتما شما از ته دل میخواین
گاهی درسته زود جواب نمیگیریم اما معنیش این نیست که جواب نگیریم
کار ما اینه:
از ته دل از خدا بخوایم
خدا هم میگه از من بخواین تا اجابت کنم
فقط ما باید بخدا اعتماد کنیم
قلبا ازش بخوایم و مطمئن باشیم اجابت میشه و خب تلاش کنیم کارهایی که مانع اجابت میشه رو هم انجام ندیم
خدا شنونده ی هر درخواستیه
حتی اونایی که ازش دورن
این وعده ی خود خداست

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
منظورم این نیست با سکوت منظورم اینه از ته دل بخواین حالا گفاری با صدای بلند یا صدای کم یا بی صدا ای ...

من خیلی از دعاهام مستجاب نشده به همین خاطر یک حس بدبینی و نا امیدی و ترس و تاریکی به سراغم میاد و نمیتونم مهربانی خدا  و دوست داشتنش را لمس کنم

من خیلی از دعاهام مستجاب نشده به همین خاطر یک حس بدبینی و نا امیدی و ترس و تاریکی به سراغم میاد و نم ...

یه قانونی هست که نباید فراموش کنیم

اونم وعده ی شیطان به خدا که تمام تلاشمو میکنم بنده ها رو نا امید کنم

خدا هم میگه هر وقت ناامید میشین یعنی دارین دعوت اونو قبول میکنین شیطان هم میگه من فقط دعوت میکنم حالا البته برای این دعوتش شیوه های خودشو داره

اما خدا میگه رحمت من بزرگ تر از هر نامیدیه

مسئله اینه:
دعوت شیطان یا امید به رحمت خدا

در حقیقت این روزها و شب هایی که داری زمانشون این چیزی نیست که میبینیم
زمانشون خیلی کوتاهه خیلی خیلی کوتاه
مثلا همین الان یه نگاه به گذشته های دور خودت بکنمیبینی چقدر زود گذشتن
حتی نمیتونی بگی دقیقا چقدر طول کشیدن

همین االن که داری تایپ میکنی و داری میخونی و داری میبنی این همون مهربونی خدا بهته در حالیه خیلی ها نه میتونن ببینن و نه تایپ کنن و نه بخونن

تو میتونی هم خدا رو دوست داشته باشی هم راه دیگه ای رو انتخاب کنی
اما ته دلت میدونی اون راه دیگه بی نتیجه میمونه آخرش 

سلام دوستان وقت بخیر 

گروه زدم واتس اپ با کمترین هزینه بیشترین اطلاعاتو داشته باشید.

مشاوره خصوصی هم هرکس خواست دایرکت پیام بده.

مطالبی که دراختیار شما دوستان قرار میدم:

باور*تغییر باور .*جذب*درخواست کردن *تجسم خلاق.*کلام *قدرت سوال کردن.*درمورد واقعیت خودمون*احساس*ارتباطات*تند خوانی…*هدف گذاری..*عزت نفس*توحید*ثروت*فرشتگان*سابلیمینال بیوکنزی .*بازی فراوانی *

اذکار مجرب *

خلاصه کتاب های معروف روانشناسی*

کلیپ واهنگ های انگیزشی *

برای اطلاع از قیمت دایرکت.🌹

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی.