2777
2789
عنوان

پدرشوهرم میگه...

579 بازدید | 40 پست

من مهریه ام 300 تا سکه هست, تا الان پدر شوهرم چند بار تو جمع بهم گفته که ما وقتی اومدیم خونتون میخواستیم مهریه تعیین کنیم نمیدونم کی باباتو پر کرده بوده که از 300 تا پایین نمیومده ( منو بابام با هم صحبت کردیم که 300 تا بگیم ) گفت هر چی به بابات میگفتیم هر چی عرف شهرستانمون هست همون رو بنویسیم ولی قبول نمیکرده( رسم مون هست که میبینن بقیه چقد نوشتن اونام مینویسن در حالی که بعضیا 300 به بالا هم نوشته بودن) بعد گفت موقعی که داشتیم برمیگشتیم داداشم گفته چرا قبول کردی خیلی زیاد گفتن منم بهش گفتم دیدی که هر کاری کردیم کوتاه نیومده  چاره ای نداشتیم, 

اینا رو که داشت میگفت تو دلم گفتم پس خودت چرا برای دخترات که 8 سال قبل من ازدواج کردن 300 تا نوشتی , 8 سال پیش عرف بوده الان نیست, جالبیش اینجاست که یکی از دختراش هم عروس همون داداشش هست که گفته من زیاد مهر کردم نباید قبول میکرده و خودش برای عروسش 300 تا نوشته.

تو دلم گفتم برای من عرف نیست چون عروستم ولی برای دخترت 8 سال پیش عرف بوده چون دخترته؟؟. یه بارم وقتی هنوز یه ماهم از عقدم نگذشته بود اتفاقی شنیدم که داشت به یکی میگفت ما مجبور شدیم قبول کنیم که دهنشون رو ببندیم, اینو که شنیدم خیلی ناراحت شدم ولی بازم چیزی نگفتم.

به نظرتون اگه بازم راجب مهریه ام چیزی گفتن جوابشون رو بدم یا نه؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه حرفاتو توو دلت زدي و فقط نگاش كردي؟؟

سبحان الله خداقوت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چجوری تا الان چیزی نگفتی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی