من مهریه ام 300 تا سکه هست, تا الان پدر شوهرم چند بار تو جمع بهم گفته که ما وقتی اومدیم خونتون میخواستیم مهریه تعیین کنیم نمیدونم کی باباتو پر کرده بوده که از 300 تا پایین نمیومده ( منو بابام با هم صحبت کردیم که 300 تا بگیم ) گفت هر چی به بابات میگفتیم هر چی عرف شهرستانمون هست همون رو بنویسیم ولی قبول نمیکرده( رسم مون هست که میبینن بقیه چقد نوشتن اونام مینویسن در حالی که بعضیا 300 به بالا هم نوشته بودن) بعد گفت موقعی که داشتیم برمیگشتیم داداشم گفته چرا قبول کردی خیلی زیاد گفتن منم بهش گفتم دیدی که هر کاری کردیم کوتاه نیومده چاره ای نداشتیم,
اینا رو که داشت میگفت تو دلم گفتم پس خودت چرا برای دخترات که 8 سال قبل من ازدواج کردن 300 تا نوشتی , 8 سال پیش عرف بوده الان نیست, جالبیش اینجاست که یکی از دختراش هم عروس همون داداشش هست که گفته من زیاد مهر کردم نباید قبول میکرده و خودش برای عروسش 300 تا نوشته.
تو دلم گفتم برای من عرف نیست چون عروستم ولی برای دخترت 8 سال پیش عرف بوده چون دخترته؟؟. یه بارم وقتی هنوز یه ماهم از عقدم نگذشته بود اتفاقی شنیدم که داشت به یکی میگفت ما مجبور شدیم قبول کنیم که دهنشون رو ببندیم, اینو که شنیدم خیلی ناراحت شدم ولی بازم چیزی نگفتم.
به نظرتون اگه بازم راجب مهریه ام چیزی گفتن جوابشون رو بدم یا نه؟؟؟؟