2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از گوگل جان هر چی سرچ میکردم اخرش میتنوشتم نی نی سایت 

بعد خودمم ثبت نام کردم😄

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜

جناب گوگل مارو باهم اشنا کرد

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

دوسال که عضو اینجام سه سالم به صورت خاموش میخوندم .یه دفعه ای اشناشدم توی اینترنت برای مشکلاتم سرچ میکردم پیداش کردم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

سرچ کردم جن  اینجا اومد 

سرچ کردم  فرا زمینی ها اینجا اومد 

سرچ کردم اخرالزمان اینجا اومد 

سرچ کردم مرگ اینجا اومد

سرچ کردم حس ششم اینجا اومد 

عضو شدم 

الان میگن اینجا سایت زنان ووبارداریه 

اخه جن  و بارداری😳

منم تو گوگل داشتم سرچ میکردم 

جالبیش اینه هرچی سرچ کنی تو گوگل اینجا هم بالا میاد 

به غیر آهنگ و فیلم

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
سرچ کردم جن  اینجا اومد  سرچ کردم  فرا زمینی ها اینجا اومد  سرچ کردم اخرالزمان ...

😂😂😂😂😂

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
سرچ کردم جن  اینجا اومد  سرچ کردم  فرا زمینی ها اینجا اومد  سرچ کردم اخرالزمان ...

منم هرچی سرچ کردم از نی نی سایت سردراوردم 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم