2777
2789
عنوان

بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست
از هفته چندم میشه صدای قلب جنین رو شنید 

هفته ۶ تا ۱۰ ولی بینش بری بهتره

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 
مرسی گلم  شما هم اوایلش  زیر دلتون درد خفیف داشتین؟ یا نفخ و دلپیچه و اسهال اینا؟ ببخشید

ن نوشابه نخوووریا 

برای بند اومدن اسهال فقط هویج بخور همین 

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارههه خیلییی یکمی نوشابه سیاه برای اسهالت بخور فقطم یبار

خانومی نوشابه نخور ب کسی ام نگو 

خوب نیس اصلا هم خودت هم بقیه اگ هویج بخورید سریع بند میاره 😊😊

یعنس ۵ روز موعد عقب بیفته بتای ۲۵۴ پایین نیس؟

ببین برای افراد مختلف متفاوته 

من ی روز قبل موعدم ۸۶ بود برای یکی ۲ روز بعد موعدش ۷۶ 

ببین ادمامتفاوتن 

ولی اون چیزی ک تو براش ناراحتی باید خارج رحمی منظورت باشه ک اون یهو میره بالا مثلا دور ازجون کسی ی روز عقب انداخته ی دفعه میبینه بتاش ۲۰۰۰ بعد دوروز مثلا میشه ۵۰۰۰ اینطوری 

پس نگران نبلش

من از خودم نگفتم دکترم گفت خوردم اتفاقا جواب داد اسهال که بدتره

چی بگم 

معمولا دکترا هویجو میگن ... منم بخاطر ابنک انقدر نوشتبه مضره میگم 

چی بگم  معمولا دکترا هویجو میگن ... منم بخاطر ابنک انقدر نوشتبه مضره میگم

من دکترم گفت سر خود نگفتم اسهال اب کیسه اب رو کم میکنه یبار خیلی کم خوردم خداروشکر جواب داد نگفتم هرروز بجای اب بخوره بهشم گفتم یبار خیلی کم

من دکترم گفت سر خود نگفتم اسهال اب کیسه اب رو کم میکنه یبار خیلی کم خوردم خداروشکر جواب داد نگفتم هر ...

بله متوجه شدم