2777
2789
عنوان

جاری!

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 47 پست

من الان بچم ۱۵ ماهشه همش میگه الو یعنی میخوادباتلفن یاگوشی صحبت کنه ولی خب من به پدرم یامادرم وهمسرم زنگ میزنم تاباهش صحبت کنن .حالاایشالله بچه خودت بدنیااومدهروز زنگ بزنه به عموش شایدجاریت دست وپاشوجمع کرد

جان درقدمش کنم که آرام دل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=115538475]چقدر خوشم میاد ازینجور ادما که رک حرفشونو میزنن.البته باز برادرشوهرت ادم بوده وگرنه میفهمیدن حساسی م ...[/QUOTE

کلا شوهر من چون  زیاد بهش محل نمیده  خودشون میدونن

عید زنگ زده بود گف بده تبریک بگم گوشیو دادم بهش قط کرد گوشیو گف ولش کن  وقتی حساسی چرا باهاش بحرفم روز عیدی ناراحتی پیش بیاد بعدش  ۶بار جاریم زنگ زد اخرش پ تبریک فرستاده بود 

البته من باجاریم ارتباط دوستی  دارم ولی ن از اون دوستیا ب ظاهر باهاش دوستم ولی میخام خودم بهش نزدیک باشم حس نکنه دشمنشم

واااا مگه ادم نباید بابرادرشوهرش راحت باشه؟؟؟من ی بارحواسم نبودبابرادرشوهرم روبوسی کنم جاری بهش برخورده بودبعدچندوقت بهم گفت خیلی ناراحت شدم،

به خودت کمی اهمیت بده.....وگرنه لابه لای زندگی ازبین میروی وهیچکس هم نمیفهمه  
واااا مگه ادم نباید بابرادرشوهرش راحت باشه؟؟؟من ی بارحواسم نبودبابرادرشوهرم روبوسی کنم جاری بهش برخو ...

نمیدونم چرا باورم نمیشه!!!!

من با داداشمم یادم بره زن داداشم ناراحت نمیشه! انقدر واجبه!!!

نمیدونم چرا باورم نمیشه!!!! من با داداشمم یادم بره زن داداشم ناراحت نمیشه! انقدر واجبه!!!

اخه خانواده شوهرم رسم دارن همه روبوسی میکنن بعد من اوایل عادت نداشتم،جاریم ازاین ادمای ی جوریه مثلا پیش خودش فکرکرده بودمن عمدا روبوسی نمیکنم گفت گفتم اگه اگه باشوهرم روبوسی نکنی منم دیگه باشوهرتونکنم والا منم تعجب کردم ازاین حرفش ولی خب جاریه دیگه،ماخودمونم ازاین عادتانداریم،جالبه اینادم ب دیقه روبوسی دارن مثلا الان تو رودین روبوسی بعدبری بیرون  بیای بازم روبوسی

اخه خانواده شوهرم رسم دارن همه روبوسی میکنن بعد من اوایل عادت نداشتم،جاریم ازاین ادمای ی جوریه مثلا ...

چقدر بد! ما جزو اعتقاداتمون نیست بانامحرم روبوسی کنیم. خانواده شوهرمم اهلش بودن من نمیکردم. ادم طبق خودش باید زندگی کنه نه دیگران

چه مرضی دارن بعضی جاریا همش خودشونو میچسبونن به بدارشوهرشون واقعا چرا ؟مگه شوهر خودشون چشه؟

انشالله خدا از رو زمین ورشون داره بندازه وسط گودال جهنم 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
چقدر بد! ما جزو اعتقاداتمون نیست بانامحرم روبوسی کنیم. خانواده شوهرمم اهلش بودن من نمیکردم. ادم طبق ...

اره واقعا شرایط بدیه من شب عقدم نشسته بودم یدفه ی مرد ازداومدمنو بوس کردبغلم کردازخجالت سرخ شدم مثلا شوخیشون بود کلا باهم ازاین شوخیادارن اونم پسرعموی شوهرم بوداولی الان فقط دس میدم بعدشوهرمنم خیلی حساسه ولی خب چون حالا اون پسرعموشومیشناخت چیزی نگفت ولی بقول شماتحمیل این رفتارادرس نیست خداروشکرشوهرم زورنکرده بهم بجزبرادرشوهرمو