2777
2789
عنوان

سیسمونیی

77 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.من میخوام سیسمونی بخرم اما اصلا نمیدونم چه چیزهایی خریدشون واقعا مفیده و چه برندهایی خوبه از کالسکه بگیر تااا لباسو اسباب بازیو لوازم بهداشتی...اطلاعی ندارم.میشه لیست بدید و راهنماییم کنید واقعا از خرید چه چیزهایی راضی بودین و به دردتون خورد به همراه معرفی برندها

کالسکه معقول دلیجان بعضی مدلهاش خیلی خوبن 

حتما روروئک بخر

کریر لازم نیست زیاد

صندلی ماشین حتما بخر

کمد ببین لازم داری یا نه اگه کمدهای خودت جا دارن نخر

تخت کنار مادر خوبه

لباس سایز یک و دو هم چند دست بخر 

زیر دکمه ای که کمر بچه رو میپوشونه سایز 1-2 چند تا بخر

این لیست منه

چیزایی که از توش خواستم و نیاز داشتم خریدم.بیشترشم ایرانیه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پستونک- شیشه شیر سایز صفر- بروس نوزادی- پیش بند- پتو نوزاد- دور پیچ نوزاد- ست حوله- ست لگن- کیسه آب گرم بخاطر واکسنهایی ک میزنی- زیرانداز پلاستیکی- و لوازم بهداشتی که شامل شامپو و پماد و...

این لیست منه چیزایی که از توش خواستم و نیاز داشتم خریدم.بیشترشم ایرانیه

از این لیستا دارم اما اینکه واقعا چی ارزش خرید داره و مورد استفاده اس رو نمیدونم

از این لیستا دارم اما اینکه واقعا چی ارزش خرید داره و مورد استفاده اس رو نمیدونم

ببین من رورووک دوست ندارم بخاطر مسائل پزشکی

ولی خیلیا راست کارشونه

کریر بنظرم خیلی نیازه حتی در حد از دم ماشین تا مغازه رفتن

لباسها،از بدو تولد تا سه ماهگی که میشن سایز صفر بنظرم شش دست نیازه(شامل زیردکمه دار،بلوز،شلوار،تاپ،سرهمی)لباس کرم رو متناسب با فصل زایمانت بخر 

شیشه شیر وو پستونک رو اونت اکثرا تعریف میکنن،البته بیبی سیل هم خیلی خوبه 

من بنابر استفاده خودم کالسکه ایرانی میخرم چون خارجی ها با قیمتی که دارن و نوع استفاده من برام نمیصرفه

تخت رو کلبه تخت میخوام بخرم

وسایل بهداشتیو فیروز خریدم

کهنه شور یا مینی واش برا شخص من استفاده داره ولی خیلیا نه

قابلمه پخت و پز و لگن حمام از لحاظ بهداشتی بنظر من ارزش خرید داره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببین من رورووک دوست ندارم بخاطر مسائل پزشکی ولی خیلیا راست کارشونه کریر بنظرم خیلی نیازه حتی در حد ...

نمیدونم چرا خیلیا میگن سایز صفر نخر یا یکی دو دست بخر

نمیدونم چرا خیلیا میگن سایز صفر نخر یا یکی دو دست بخر

راستش من تا جایی که دیدم دورو برم خیلی سایز صفر مصرف شد براشون

اگه حوصله و وقت داری که تند تند بشوری و بپوشی براش یکی دو دست بخر

اما من میدونم حداقل تا یه ماه اهل بیرون رفتن و خرید تو بازار نیستم.

البته یه سایز صفر هم هست کلا برا دو هفته اول خوبه

حواست باشه اونو نگیری اشتباهی