2821
2789
عنوان

حساسیت واژن

356 بازدید | 18 پست

خانوما من موقع نزدیکی اگه منی داخل بریزه واژنم خیلی سوزش داره اگه نریزه سوزش نداره علتش چی میتونه باشه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤔

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

عفونت یا زخم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عفونت

اگه داخل بریزه سوزش داره اگه بریزه بیرون نداره بازم علتش عفونت

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خطرناک نیست..اگ‌عفونت نباشه حتما زخمه..باید بری دکتر معاینت کنه دیگ.

شش ماه اقدامم یعنی واسه همینه حامله نشدم‌تو شش ماه

شش ماه اقدامم یعنی واسه همینه حامله نشدم‌تو شش ماه

من وقتی باردار شدم یکم عفونتو داشتم..باید دید مشکلت چیه اخه..حتما دکتر برو..ازایشا قبل از بارداریو هم خودت هم‌شوهرت انجام بده..پاپسمیرم ک باید بدی

من وقتی باردار شدم یکم عفونتو داشتم..باید دید مشکلت چیه اخه..حتما دکتر برو..ازایشا قبل از بارداریو ه ...

ممنون گلم