سلام و سبح بخیر دوستان من اسفند سال قبل سه ماه سقط داشتم . از تیر ماه دورباره برای بارداری اقدام کردیم که نشد . سوال من اینه از 31 تیر که من پاک شدم یک روز در میون ن ز دیکی داشتیم و الان کمرم مثل وقتی که اسفند داشتم سقط می کردم درد می کنه. دیروز یکی از دوستان می گفت حتما نیازی نیست که منتظر باشی ببینی مرداد پریود میشی یانه الان هم می تونی بی بی چک بذاری من دیروز گذاشتم ولی منفی بود . به نظرتون میشه به این تست توی این موقعیت و قبل از پریودی امیدورار بود یا نه؟
برف جان معمولاً بی بی چک یک روز مونده به پری و اگر قطعی می خوای به جواب برسی 1 روز بعد از پری به بعدش میشه من دقیق متوجه نشدم امروز روز چندمه سیکلته اما اگر زیر 28 باشه جواب درست نمیده توکلت به خدا انشاالله اگه خیرته خیلی زود یه نی نی سالم خدا بهت بده
عزیزم سلام الان خیلی زود بوده واسه بیبی چک شما حدود 24 یا 25 موعد پری بعدیتون میشه از اونروز تا 10 روز بعد بیبی چک می تونه نشون بده که در بعضی موارد حتی تا هفته 4 بارداری هم بیبی چک منقی نشون میده چون میزان هورمون ترشح شده در ادرار کمه
عزیزیم امیدوارم که باردار شده باشی و بارداری موفقیت آمیزی داشته باشی دوستم
برف عزیز استرسی را که داری درک می کنم و از اینکه سقط کردی متاسفم، منم دیماه سقط داشتم عزیزم الان برای بی بی چک خیلی زوده ، شما باید 21 پری بشی و الان تا اون موقع خیلی مونده ، اگه اینقدر مایلی بفهمی بروآز بده ولی از من به شما نصیحت که بهش فکر نکن چون وقتی این مهمان ناخوانده می آید خیلی تو ذوق آدم می خوره
خدایامرابضاعت به قدریست که نمیدانم در حق دوستانم چه دعایی کنم،امامی دانم تو ازحال آنها آگاهی،پس بهترینهارابرایشان آماده ساز که خزانه توهیچگاه خالی نمی گردد خدایاشکرت،صدهزاربارشکرت