2777
2789
عنوان

بچه ها مشورت

322 بازدید | 15 پست

من فارسم

خواستگارم کرد کرمانشاهیه

کرمانشاهیا درکل چطورن؟

این از خودش خیلی تعریف میکنه

بااینکه دعوایی نیست میگه دعواییم

کارمند قوه قضایست همسن خودمه۲۶سالشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش میگه دعوایی م؟  چرا باید اینو بگه

اره 

خیلی از خوش تعریف میکنه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

اینجوری از رو قوم نژاد مقایسه نکن. مثلا من هرچی کرمانشاهی دیدم قلدر و بد بودن ولی قطعا همشون اینجوری نیستن . هرکس باتوجه به تجزبع خودش میگه توام خودت اونو تجربه کن ببین چجوریه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اینکه یه قوم چطورن که نمیشه نظر داد هر کسی اخلاقش به خانواده ای که درش بزرگ میشه مرتبطه 

آخه میخوام بدونم در کل چطورن

مثلا تو قوم عرب اونقدری که باید احترام زن بذارن نمیشه

آخه میخوام بدونم در کل چطورن مثلا تو قوم عرب اونقدری که باید احترام زن بذارن نمیشه

خب اگه در کل میخوای در کل قلدرن و به زن اهمیت نمیدن و دعوایی ان . ولم صداشونم بالاست اگه اروم حرف بزنن میشه مثل فیلم نون خ.  خخهخخ

امید زندگیم دوقلوهام😍 
ما کرمانشاهیم سوالی داری بپرس. اگه دعوایی بود تا حالا صد باره اخراجش میکردن فقط میخواد لات بازی در ب ...

سلام گلم.

میدونم در کل به آداب و رسومتون پایبندن کرمانشاهیا

اما خب میخوام بدونم مثلا مردهاشون چطور ادمایین؟

مثل سنندجیهان که غیرتین خیلی؟

خب اگه در کل میخوای در کل قلدرن و به زن اهمیت نمیدن و دعوایی ان . ولم صداشونم بالاست اگه اروم حرف بز ...

اره اینم خیلی بلند میحرفه😅

تازه من هنوز خبر نداشتم میخواسته منو رفته به همه گفته فلانی نامزدمه🙄

سلام گلم. میدونم در کل به آداب و رسومتون پایبندن کرمانشاهیا اما خب میخوام بدونم مثلا مردهاشون چطور ...

کرمانشاهیا بیشتر غیرتین ولی خرکی نیس مثلا دوس ندارن کسی به زنو بچشون نگاه بد کنه که به نظرم طبیعیه و اصلا بد نیس. ولی در عین حال خشک و متعصب نیستن که نزارن زنشون خوشتیپ باشه در عین خوشتیپی مراقبشونن. ولی بنظرم بازم تحقیق کن تو شهر خودت و با فرهنگ خودت ازدواج کنی بهتره

هههه پس ازون مردای عاشق پیشه و غیرتیه 

ظاهرا آره

این دفعه دومه ازم خواستگاری کرده

چندبار اجازه خواسته با خانوادش صحبت کنم و یااینکه قرار بذاریم ببینمشون

اما من میگم اول بااخلاق هم بیشتر آشنابشیم بعدش