2777
2789
عنوان

سلام خانمای باردار زود بیاین تو ...

273 بازدید | 58 پست

سلام دوستای گلم من ۱۴ هفته و ۵ روز هستم و شنبه میرم برای غربالگریه دوم ، ولی از روزی که باردار شدم همش نگرانم و استرس دارم و هزار جور فکر بد میاد به سرم اون اوایل حس میکردم قلبش تشکیل نمیشه الانم همش حس میکنم یه چیزیش شده و به کوچکترین علایم ها توجه میکنم  و فکر میکنم یه مشکلی هست کیا مثل من بودن بیاین یکم انرژی بدین بهم ؟ 

عزیزم به چیزای منفی فکرنکن همین که غربالگری اولت مشکل نداشته یعنی بچت سالمه و هیچ مشکلی نداره

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …
عزیزم به چیزای منفی فکرنکن همین که غربالگری اولت مشکل نداشته یعنی بچت سالمه و هیچ مشکلی نداره

عزیزم اصلا دست خودم‌ نیست همین که میرم سونو صدا قلبشو میشنوم خیالم راحت میشه دو روز بعدش بازم شروع میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا این استرسا طبیعیه مخصوصا کسایی ک تونینی سایت هستن خیلی این موراردو دیدن من خودمم اولا میگفتن هب قلبش تشکیل نمیشه بد ک گفتن ان تی هی میدیدم درمورد ان تی نوشتن ک بچشون مشکل داره و....منم میگفتن وای حتما بچه منم طوریشه میخام بگم طبیعیه فقط سعی کن چیزای بدو نخونی مخصوصا ک خانمای باردار خیلی حساسن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

استرس برای بچت خوب نیس عزیزم بیخیال باش

برا چی استرس داری؟میخای تو مراحل بعدیه زندگیشم اینجوری بزرگش کنی ک یه بچه بدون اعتماد بنفس و استرسی بار بیاد؟؟؟

مادر من مث شماس و متاسفانه همیشه افکار منفی داره

سعی کن افکار منفی رو کنار بزاری چون خیلی بده انرژی منفی بدی خدایی نکرده این انرژیه منفی با اتفاقای بد ب خودت و بچت بر میگرده

انشاالله بچت سالم و صحیح میاد بغلت جای نگرانی نیست 

نگران نباش 

تا آخر بارداری این استرس ها هست 

بسپر ب خدا 

الان این دغدغه ها و استرس ها برای بچه ت از هر چیزی بدتره ها 

من الان بیست و دو هفته هستم 

شکم م هم اصلا زیاد بزرگ نشده

کسی خبر نداشته باشه متوجه بارداری م نمیشه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
عزیزم تو چن هفته ای ؟ شکم اینا معلومه ؟ 

یکمم شکمم بزرگ ترشده ولی زیر دلم قشنگ معلومه ک باد کرده...من سیزده هفتم.ولی شکمم اونقدی ک فک کنی بزرگ شده ن یکوچولو...

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
استرس برای بچت خوب نیس عزیزم بیخیال باش برا چی استرس داری؟میخای تو مراحل بعدیه زندگیشم اینجوری بزرگ ...

انشالله عزیزدلم آره خودم میدونم استرس اصلا خوب نیست ولی واقعا به قول دوستمون همش از نی نی سایت اومدنه همش میایم میبینیم طرف نوشته تو فلان هفته بچم اینجوری شد و ... آدم نگران میشه 

شما چن هفته ای گلم ؟ 

نگران نباش  تا آخر بارداری این استرس ها هست  بسپر ب خدا  الان این دغدغه ها و استرس ...

آره والا منم شکمم بزرگ نشده من شاغلم و به هیچکدوم از همکارام نگفتم هنوز و هیشکی حتی شک هم نکردن 

یکمم شکمم بزرگ ترشده ولی زیر دلم قشنگ معلومه ک باد کرده...من سیزده هفتم.ولی شکمم اونقدی ک فک کنی بزر ...

منم همینطورم صبا کمتر معلومه یه چیزی که میخورم میزنه بیرون 

این استرسا عادیه سعی کن هواس خودت پرت کنی باچیزای مختلف من فکرمیکردم که اگه بچه دیگه حرکت کنه توشکمم خیالم راحت میشه ولی الان بازایترس زایمان  زودرس واینا رودارم درکل صدسال اولش سخته😅😅😅به خداتوکل کن

منم همینطورم صبا کمتر معلومه یه چیزی که میخورم میزنه بیرون 

ب اینش توجه نکردم...ولی درکل من بچه رو حس نمیکنم....انگار بچه ای نیست خخخخ...ولی وقتایی ک میرم جلو اینه زیر دلمو نگا میکنم دلم غنج میره دلم میخاد ی بشکون بگیرم از زیر دلم خخخخ

آره والا منم شکمم بزرگ نشده من شاغلم و به هیچکدوم از همکارام نگفتم هنوز و هیشکی حتی شک هم نکردن  ...

من ک تو شش ماه هستم هنوز شکم ندارم 

شما م اولشی

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه