2777
2789
عنوان

کمککککک

32 بازدید | 4 پست

سلام. من 6،7 ماهه ازدواج کردم خب؟؟؟؟ اصنم  قصد باردارشدن نداشتم و ندارم فعلا خب؟ بچه ها این جربان دوسه بار برام پیش اومده. اولین بار یه شب که رابطه داشتیم و جلوگیری نکرده بودیم یه اتفاقاتی افتاد ک من دیگه فراموش کردم قرص بخورم خب بعد همینطور استرس داشتم ک نکنه باردارشم ولی پریود شدم.. بعد خیلی تعجب کردم.این ماجرا یه بار دیگم پیش اومدیه بحثی کردیم منم از عمد گفتم قرص نمیخورم تا بچه دارشم و قرص نخوردم و بازم پریود شدم دیگه ترسیدم ماه قبلم باااازم قرص نخوردم دیگه از ترررررس نخوردم واقعن ترسیدم من مشکل داشته باشم و بازم پریود شدم... حالا تس ورم داشته میگم حتمن من مشکل دارم. نظرشماهم اینه ک مشکل دارم؟؟؟؟ 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

نه چه ربطی داره اگه بدون جلکگیری بیشتر از یه سال طول بکشه خاستی برو دکتر

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
نه چه ربطی داره اگه بدون جلکگیری بیشتر از یه سال طول بکشه خاستی برو دکتر

واقعن؟؟؟اخه خیلیا ک حامله میشن میگن من همین یه دفه جلوگیری نداشتم حامله شدم

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعن؟؟؟اخه خیلیا ک حامله میشن میگن من همین یه دفه جلوگیری نداشتم حامله شدم

اونا استثنا ن  درضمن عجله نکن  زیاد وقت داری خوش بگذرون🌹😍

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست