2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست

نبخشی یه وقت،اون ۱۴سکه ای که میگه دیگه مهریه محسوب نمیشه،مهریه ای که بعد عقد تعیین بشه حکم مهریه رو نداره،در ضمن اگه قصد شوهرت زندگی باشه نمیگه مهریتو ببخش،بهش بگو اگه بخوام برگردم که مهریمو اجرا نمیذارم ،یه چیز دیگه لازم نیس که حتما در زمان طلاق مهریتو بگیری چه اشکال داره مرد در زمان زندگی با زنش مهریشم بده مهریه حق زنه،خلاصه اینکه داره سرت کلاه میذاره،مهریتو ببخشی بلافاصله طلاقت میده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شک نکن من اقا هستمم.یک درصدام شک نکن هیچ کلکی نیست شک نکن.حتی یک صدم درصد هم کلک نیست.

شوهر من راضی نبود از پیش مادر پدرش تکون بخوره 

الان میگه بریم مستقل بشیم 

البته شوهرم از اون زرنگاست چند باری هم دادگاه منو محکوم به تمکین کرده 

الانم چون دارم مهریه میگیرم میگه ببخش حق طلاق و ۱۴ تا سکه 

شک نکن من اقا هستمم.یک درصدام شک نکن هیچ کلکی نیست شک نکن.حتی یک صدم درصد هم کلک نیست.

😂😂😂 استار جون بخدا فکر کنم این اقاهه یا شوهرته یا ازطرف شوهرته😂😂😂 نگا بخدا چطور طرف شوهرت داره😂

هم خونه رو بزنه به نامت هم 14 تارو بدد هم حق طلاق و هم حضانت بچه که در اینده خاهید داشتو بگیر بعدم ب ...

تا بچه ای نباشه حضانتی هم نیست

پیش پیش که حضانت نمیدن. باید اول به دنیا بیاد