2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 181 پست
اححح

هم خونه رو بزنه به نامت هم 14 تارو بدد هم حق طلاق و هم حضانت بچه که در اینده خاهید داشتو بگیر بعدم ببخش. قبلش نبخشیا

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شک نکن و قبول کن.اصلا یک درصد هم شک نکن.مردی ک حق طلاق داد پس قصد زندگی داره.دوما حق طلاق اشتباه با زن باشه چون عصبی میشه قدرت تصمیم و صبر نداره.اگ میخوای زندگی کنی بگو مدت حق طلاق یک ساله یا دو ساله بعد اون شوهرمی جونمی حق طلاق بهت مس میدم و ذکر کن ک وسوسه نشی پس ندی سوره طلاق زیاد معنیش بخون امیدتون ب خدا باشه.هیچ کسی نبود توی کل تاریخ ب خدا امید ببند و ضرر کنه.

عزیزم اصن قبول نکن . مهریه رو ببخشی ؟ ین چ خواسته ی مزخرفیه . میخاد ببخشی مهرتو بعد عذابت بده که درخواست طلاق بدی اسم مهر ک بدی میگه بخشیدی ک . زن اقدام کنه برا طلای نصفشو بهش میدن من شنیدم نصفش میشه همون هفتا . هفتا هم ک ماهی یکی بنا ب گرونیه طلا قسط بندی کنن شیش ماهی یدونه باید بهت بده اونوقت تکلیف تو چیه . اصن گول نخور دخترجون این مردا هزار رو دارن