2777
2789
عنوان

چجوری لذت ببرم

407 بازدید | 19 پست

چجوری با وجود بیماربمو ترس از آینده دیگ از زندگیم لذت ببرم ؟

برادر شوهرم ازدواج کرده هنوز جاریمو ندیدم اما خیلی جلوش احساس کوچیکی میکنم همش پیش خودم میگم خداروشکر سالمه ولی خوشبحالش 😔😔

عزیزم اگر مریضی رو بهش عادی نگاه کنی برات قابل هضم تر میشه حالا یکی مشکل معده داره یکی مشکل تو راه رفتنشه و خیلی چیزای دیگ 

ان شاالله ک مشکلت حل بشه و به ارامش‌برسی 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم خیلی دارم سعی میکنم ولی همش حسای بد دارم ☹️

من اینو خیلی امتحان کردم هر وقت به جیزی فکر میکنم صدبرابر جذبش میکنم توم باید واقعا بیخیال باشی 

نمیشه صددرصد اینطوری باشی ولی ما خانوما تحمل هر نوع سختی ای رو داریم 

مطمعن باش بهترینی همیشه به خودت امیدوار باش 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
خیلی میترسم جلوی بقیه کوچیک بشم 😔

شما اعتماد به نفستونو ببر بالا اصلا کوچیک نمیشی ...افکارتو مثبت کن ..ما همون چیزی را می بینیم که فکر می کنیم...میدونستی خیلی از هنرمندها و سلبریتی ها این بیماری را دارن و به زندگیشون ادامه میدن مثل ژوله...تازه این بیماری معروفه به بیماری زیبا رویان...شما حتما خیلی زیبا هستید

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
ایکاش قبل اینکه محتاج کسی بشم بمیرم 😔

محتاج نمیشی نترس الان دیگه همه بیماری ها درمان داره اگه با طب جدید نشد با طب سنتی درمان کن خودتو یا با طب اسلامی ولی اینو بدون اگه غصه بخوری بیماریت بدتر میشه اون موقع خدای نکرده محتاج بقیه میشی