عزیرم نگران داروها نباش ..داروهایی که خوردی رو به دکترت حتما نشون بده .فقط چنددسته از داروها تو بارداری ضرر دارن ..میشه داروهاتو بگی شاید بتونیم کمکت کنیم در ضمن مبارکت باشه
من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
مبارکه....برا منم دعا کن کی موعدته؟من ۳ روز دیگه است ولی تا حالا بی بی ها منفی بودن
دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
نگران دارو نباش اصلا الان تهش چهار پنج هفتته اثر خاصی روی بچه نداره همکار من داروهای بسیار قوی برای معده میخورد و نمیدونست سه ماهه بارداره چون پریود نمیشد کلا الان یه بچه فوق العاده باهوش داره