2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 26 پست
گفت ویروسه  ولی خیلی وحشتناک بالا میاره من میترسم

اره

حتما فشارش هم پایینه

مایعات بده بهش

آب لیمو شیرین

آب پرتقال 

حتما دست هات رو ضد عفونی کن

ماسک بزن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
وای من ک نمیدونم. چرا بستریش نکردن

رییس اورژانس گفت 

ظرفیت اورژانس پر شده

اکثر بیمارستان‌ها پذیرش ندارن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب نپرسیدی چه ویروسیه؟ ویروس انفولانزا یا فقط اسهال استفراغ؟ اگه انفولانزا باشه که باید حتما اون دا ...

نمیدونم گفت ویروسه فقط😭😭 مام تو شهر غریبیم میترسم  هیچکی  و ندارم

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
نمیدونم گفت ویروسه فقط😭😭 مام تو شهر غریبیم میترسم  هیچکی  و ندارم

نگران نباش تا صبح داروهاش و سر ساعت بده 

اگر بهتر نشد اول صبح دوباره برید بیمارستان 

درمانگاه و مطب دکترم نرید چون دارو ندارن.

ان شالله که تا صبح حال همسرت بهتر میشه

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!
نمیدونم گفت ویروسه فقط😭😭 مام تو شهر غریبیم میترسم  هیچکی  و ندارم

داروی حمایتی برای تهوع چی داده؟؟؟؟اونو استفاده کن چیز شیرین و فیبر دار اگه اسهال داره به هیچ عنوان مصرف نکنه اگه پودر ors داده حتما بخوره باید تحمل کنه اگه سرم زده من پرستارم نگران نباش عزیزم کیس این مدلی زیاد دیدیم

چند وقت طول کشید من پسر یک سال و نیمم 7 روزه اینجوری6😢

ما مسمومیت غذایی اینطورمون کرد 

از بیرون غدا گرفتیم من پرخوری کردم  تا صب ۴بار بالا اوردم فرداش رفتم دکتر فشارم ۸روی ۵بود 

سرم زدم اومدم خونه خوب شدم 

از فرداش دختر یسالم اینطور شد 

تا میتونی مایعات بده بهش بیشتر نشسته یا دراز کش باهاش بازی کن نزار زیاد راه بره 

کته با ماست بده بخوره 

موز وآب سیب هم بده 

سوپ بهش بده 

دمنوش درست کن بهش بده 

البته باید اول تهوعش قطع بشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کته با ماست بده بخوره  موز وآب سیب هم بده  سوپ بهش بده  دمنوش درست کن بهش بده  ...

دوباره اومدیم بیمارستان سرم زد😫

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
انفولانزاس،،،حتما زیر نظر دکتر باشه،تو شهر ما ۴ نفر کشته داده

😭