2777
2789
عنوان

درد نصف صورت

6393 بازدید | 11 پست

تو رو خدا کسی هست اینطور شده باشه و خوب شده؟!!من چند وقته نصف صورتم درد میکنه گوش راست گاهی چشم راستم و فک بالا خصوصا سمت راست و گاهی دردش به پایین میحوره کنار بینی هم همینطور.نصف زبونم گاهی عین نخ و سوزن گاهی کشیده میشه..موندم از چیه ...متخصص مغز و اعصاب رفتم دارو گرفتم بااااز بی فایده بوده دوتا متخصص..ولی بی فایده بوده...دیکه کلافه شدم..سه تا دندون روکش دارم بالا سمت راست میتونه زیرش عفونت کرده باشه؟؟؟البته عکس از دندونم گرفتم ولی چیزی نبوده...گیج شدم بخدااااز درد دارم میمیرم برام دعا کنید..الان چند روزه تو دکترام هییچ نتجه ای نگرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عيد قسمت راست صورتم درد ميكرد فك كردم دندونامه دقيقا چشم و قسمت فك بالاييم و كلا سمت راست صورتم ،هي مسكن خوردم تاثير نداشت رفتم دندونپزشكي گفت دندونات مشكل نداره اين سينوساته كه چرك كرده خلاصه برام اموكسي كلاو نوشت خوردم و سريع خوب شدم،سينوزيت داري احتمالا

ممکنه قبلا سرما خوردی.چون الان من و چند نفر دیگه از فامیل سرما خورده بودیم حالا بالای چشم درد میکرد بعد شد گوشه ی چشم و دماغ بعد استخوان گونه  بعد فک بالا و الان با درد فک پایین در خدمتتونم و دارم تایپ میکنم.

من عيد قسمت راست صورتم درد ميكرد فك كردم دندونامه دقيقا چشم و قسمت فك بالاييم و كلا سمت راست صورتم ، ...

الان خودم رفتم مترونیدازول خوردم گفتم شاید یجا عفونت کرده باشه....مترونیدازول رو سینوس اثر داره؟؟

ببین یه روسری بپوش بعد یه روسری هم ببند به پیشونیت  سریعتر خوب میشی  سعی کن زیاد صورتت رو خیس نکنی مخصوصا پیشونیت رو و باد سرد هم بهت نخوره.سرخ کردنی هم نخور.عسل مصرف کن.مایعات هم زیاد بخور اگه خیلی درد داشتی استامینوفن ساده بخور بدون کدیین باشه.