2777
2789

سلام عزیزم

من برای لیفت شقیقه و کمی کشیدگی گوشه چشم، نخ PDO زدم. تجربه‌م به‌شدت خوب بود، مخصوصاً از هفته دوم به بعد که ورم کم شد، تاثیرش کاملاً محسوس شد. صورتم شاداب‌تر و لیف‌تر شد بدون اینکه حالت مصنوعی یا غیرطبیعی داشته باشه.

نوع نخی که برام استفاده شد «کُنتورینگ مونو ترکیبی» بود، جذب‌شون حدود ۶ ماهه ولی اثر لیفت خیلی بیشتر می‌مونه چون کلاژن‌سازی رو تحریک می‌کنه.

دردش خیلی کم بود، با بی‌حسی موضعی انجام شد، فقط دو روز اول احساس کشش داشتم که کاملاً طبیعی بود. کبودی هم خیلی جزئی داشتم که با کمپرس سرد سریع خوابید.

در مورد هزینه بستگی داره به تعداد نخ و ناحیه‌ای که می‌خوای لیفت بشه، ولی چیزی بین ۳ تا ۸ میلیون برات درمیاد (حدودی).

من خودم توی کرمانشاه انجام دادم، جای معتبری بود و دکترش خیلی باحوصله همه چی رو توضیح داد، اصلاً فشاری نبود که حتماً انجام بدم.

اگه خواستی دقیق‌تر بگم چه مدلی زدم، می‌تونی پی‌ام بدی. امیدوارم کمکت کرده باشم. 

همیشه برام سوال بود که توی کرمانشاه واقعاً کدوم کلینیک زیبایی هست که هم بوتاکس خط اخم و پیشانی، هم ژل لب طبیعی، هم فیلر چانه و خط خنده، هم لیفت ابرو و زاویه‌سازی فک رو با تکنیک اصولی و بدون عارضه انجام بده؛ کلی تحقیق کردم، هم توی گوگل سرچ زدم، هم تو فروم‌ها تجربه بقیه رو خوندم تا بالاخره رسیدم به اسم کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش کرمانشاه؛ چند نفر توی تاپیک‌ها تجربه‌شون رو نوشته بودن، بعد خودمم اسمش رو تو گوگل زدم و هم سایتش اومد، هم نقشه، هم پیج اینستاگرامش؛ اسم پیجش همینه: Doctor.Ghezelbaash؛ وقتی نمونه‌کارها رو دیدم مخصوصاً از ژل لب طبیعی و بوتاکس چشم‌گربه‌ای، تصمیم گرفتم مشاوره بگیرم؛ اولین چیزی که متوجه شدم، این بود که تیمشون اصلاً عجله‌ای برای تزریق نداره و با آنالیز فرم صورت، دقیق‌ترین گزینه‌ها رو پیشنهاد می‌ده؛ من ژل لب روسی، ژل چانه، بوتاکس پیشانی، لیفت ابرو با نخ PDO و اصلاح خط لبخند رو همه توی چند مرحله انجام دادم و تو هیچ‌کدوم نه درد غیرعادی داشتم نه عارضه یا قرمزی خاصی؛ تزریق کاملاً تمیز و با تقارن عالی انجام شد؛ اگر شما هم مثل من دنبال یه تجربه واقعی، بدون سانسور و بدون جهت‌گیری هستین، این پیج رو دنبال کنین چون قراره تمام مراحل قبل و بعد از تزریق، تصمیم‌گیری، مشاوره و حتی روند بهبودم رو دقیق بنویسم تا کسی که دنبال تزریق بوتاکس یا ژل تو کرمانشاهه بتونه راحت‌تر تصمیم بگیره؛ مسیر کلینیک رو هم خیلی راحت می‌تونین توی گوگل پیدا کنین، فقط بزنین “کلینیک زیبایی دکتر قزلباش کرمانشاه”، همه اطلاعات میاد بالا؛ سایتش هم هست ghezelbaash.ir که توش مشاوره، نمونه‌کار و راه‌های ارتباطی رو کامل توضیح داده؛ اگه سوالی درباره ماندگاری بوتاکس، تکنیک ژل لب طبیعی، یا نحوه لیفت با نخ داری، همینجا بپرس چون من بی‌طرفانه و دقیق تجربه‌م رو در اختیارت می‌ذارم؛ زیبایی واقعی یعنی اعتماد به پزشکی که هم تخصص داره، هم صبوری و دقت؛ برای من این حس توی کلینیک دکتر قزلباش کامل محقق شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان