zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 عنوان کسی میدونه؟ 54 بازدید | 4 پست بچه ها قضیه این اب چله عروسی و اینا چیه کسی شنیده میشه در موردش توضیح بدید واجبه جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊 1398/09/21 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاره180 عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 454 چهل کاسه رو میگی ؟؟؟چیزی که من میدونم بعد از چهلمین روز گذشتن از عروسی یه کاسه ای هست به اسم چهل کاس که توش دعا نوشته چهل بار پر میکنن میریزن سر عروس همین کار رو دقیقا سر مادری که تازه زائیده هم انجام میدن
zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 اگه نریزی چی میشه واسه عروسیو میگم جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
zeynabjoooni مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 1162 چهل کاسه رو میگی ؟؟؟ چیزی که من میدونم بعد از چهلمین روز گذشتن از عروسی یه کاسه ای هست به اسم چهل ک ... خیلی واجبه میشه بگی جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
بهاره180 عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 454 خیلی واجبه میشه بگی سمت امامزاده صالح داره کاسه شو چهل روز که گذشت کاسه رو چهل بار پر میکنن میرزن سر تر عروس میگن باعث خیر میشه و چشم بد رو دور میکنه