2777
2789
عنوان

حمله سایبری

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 101 پست
رمز دوم ۶۰ ثانیه اتون رو فعال کرده بودین؟ کدوم بانک پول داشتین؟

نه اون موقع رمز دوم ثابت داشتیم.دقیقا فردای هک شدن بهمون پیام دادن بیایید رمز دومتونو عوض کنید

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام تا حدي درسته اونم اينكه از طريق نرم افزارهاي جابجايي پول مخصوص گوشي رمز دوم يه سري از كارتها كه بانكشون ايمني مناسب نداشته لو رفته و يه مدت خيلي راحت از كارتها برداشت ميشه نمونه ش همكار همسرم ١٠ ميليون همكار خودم ١و ٣٥٠ همسايه مون ٧ ميليون دوستم ٢٥٠ 

راه چاره هم اينكه فعلا بريد رمز دوم رو غيرفعال كتيد و كارهاي بانكي رو فقط از طريق عابربانك انجام بدين 

این نیز بگذرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا ! ملت ساده دل مارو ببین ! مطمئنم اگر توی میگفتم شوهرم وزیره هم یه عده اینجا بودن که باور کنن ...

اره خوب قشنگ معلومه داری شوخی میکنی 

خوبه فرق شوخی وجدی و هم فهمیدیم

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
نه اون موقع رمز دوم ثابت داشتیم.دقیقا فردای هک شدن بهمون پیام دادن بیایید رمز دومتونو عوض کنید

ای وای چه بد ایشالله پولتون برگرده😟

من تمام پس اندازم برای خرید خونه تو بانک ملی گذاشتم توییت رشیدپورو یک هفته پیش خوندم دستپاچه شدم سریع رفتم رمز دوم ۶۰ ثانیه ایم رو فعال کردم 

😊
ما توی حسابامون کوفتم پیدا نمیشه بزار هک کنن مارو از چی میترسونی ؟؟😂😂🤗🤗

٢٠ اومنم باشه ور ميدارن بعد از يكي ديگه ٢٠٠ از يكي ديگه ٥ ميليون باهم مثلا ميشه ٥ ميليون و ٢٢٠ هزارتومن باهاش يه خريد اينترنتي ميكنن مثلا از ديجي كالا يه گوشي سامسونگ ميخره 

این نیز بگذرد
رمز دوم یکبارمصرفو بلدی چ جوری بگیرم؟اخه من جا ب جایی زیاد دارم نمیتونم کلاغیرفعال کنم

برو بانک برنامشو میریزن برات و کامل توضیح میدن بهت

من الان سرچ زدم هیچ جا ننوشته توی اینترنت که up هک شده . از کجا میدونی هکش کردن ؟

تو بانک گفته بود یکی از کارمندها

همسرمن به جز اپ هیچ برنامه دیگه ای نداشت که بخاد از رمز دومش استفاده کنه.خرید اینترنتیشم فقط از اپ بود که شارژ خریده بود و قبض پرداخت کرده بود