ماشین_عروس مدیر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 عنوان یارانه | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست 🔸امشب یارانه میدنﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﯽ ﻣﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻥ ﺍﺳﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏ﻣﺎﻫﯽ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏ﺷﺎﯾﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﮕﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﻣﻦ ﻣﯽ ﻣﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏🔸 اگه کسی قسط داره! اجاره داره! خرج داره! قرض داره! قبض داره! هرچی کمو کسری داره با یارانه همممشو پرداخت کنه! در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 1398/09/21 | 00:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 چرا برای من واریز نشده چشمم خشک شد به گوشی ولی پیام واریز برام نیومد☹️☹️☹️ برای ما پیامش نمیاد در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
elham6692 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 846 تا 1400 نمیاد این ۱۴۰۰ لعنتی لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم
18_avina عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 919 واریز میشه جانم 😎😎😎 پس کی دیگه🤦♀️🤦♀️ دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 نمیاد این ۱۴۰۰ لعنتی اندکی صبر 1400 نزدیک است در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
18_avina عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 919 برای ما پیامش نمیاد نه من اس ام اس بانکم فعاله ولی برام نیومد 😑😑😑 دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9496 پس کی دیگه🤦♀️🤦♀️ بخواب تا صبح تو حسابته «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
18_avina عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 919 بخواب تا صبح تو حسابته 😂😂😂😂خداکنه دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 نه من اس ام اس بانکم فعاله ولی برام نیومد 😑😑😑 خب از ما هم فعاله ولی هیچ وقت پیام یارانه برامون نمیاد در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
18_avina عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 919 خب از ما هم فعاله ولی هیچ وقت پیام یارانه برامون نمیاد عه جدی خو خوبه نمیدونستم😅😅😅 دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌
ابمیوه عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 2451 ای بخوره تو سرشون امشب رفتم یه لباس تو خونگی برا دخترم خریدم ۱۲۵۰۰۰هنوز فشارم بالاست وای منم یه شلوار خریدم 90 تومن 😨 دوستان عزیزم من خانم سعیدی ام
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 ما که اصلا پول برامون نمی مونه از بس چیزا گرونه در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
elham6692 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 846 وای منم یه شلوار خریدم 90 تومن 😨 امسال خیلی خرابه وقتی تو خونگی اینقدره برا عید میخایم چه گلی به سر کنیم تازه من سال یبار فقط عید لباس بیرونی خرید میکنم لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 امسال خیلی خرابه وقتی تو خونگی اینقدره برا عید میخایم چه گلی به سر کنیم تازه من سال یبار فقط عید لبا ... باید هر چی داریم سفت و سخت بچسبیم بهش و از دستش ندیم والا در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
elham6692 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 846 باید هر چی داریم سفت و سخت بچسبیم بهش و از دستش ندیم والا ای خواهر چیزی نزاشتن واسمون خدا نابودشون کنه لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم
ابمیوه عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 2451 باید هر چی داریم سفت و سخت بچسبیم بهش و از دستش ندیم والا جنسشونم انقدر افتضاح یه ماه میپوشی کهنس دوستان عزیزم من خانم سعیدی ام