2777
2789
عنوان

یکی بود یکی نبود

71 بازدید | 3 پست

گویند شیخ ابو سعید ابوالخیر چند درهم اندوخته بود تا به زیارت كعبه رود. با كاروانی همراه شد و چون توانائی پرداخت برای خریدن حیوانی جهت سوار شدن نداشت پیاده سفر كرده و خدمت دیگران میكرد .

تا در منزلی فرود آمدند و شیخ برای جمع آوری هیزم به اطراف رفت، در زیر درختی مرد ژنده پوشی با حالی پریشان دید و از احوال وی جویا شد و دریافت كه از خجالت اهل و عیال در عدم كسب روزی به اینجا پناه آورده است و یک هفته است كه خود و خانواده اش در گرسنگی بسر میبرند.

چند درهم اندوخته خود را به وی داد و گفت : برو . مرد بینوا گفت : مرا رضایت نیست تو در سفر حج در سختی باشی تا من برای فرزندانم توشه ای ببرم . شیخ گفت : حج من ، تو بودی و اگر هفت بار گرد تو طواف كنم بهتر از آن است که هفتاد بار زیارت آن بنا كنم .

ای قوم به حج رفته كجایید كجایید -- معشوق همینجاست بیایید بیایید

معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار -- در بادیه سرگشته شما در چه هوایید

گر صورت بی صورت معشوق ببینید -- هم خواجه و هم خانه و هم كعبه شمایید

ده بار از آن راه بدان خانه برفتید -- یكبار ازین خانه برین بام برآیید

آن خانه لطیفست نشانه هاش بگفتید -- از خواجه آن خانه نشانی بنمایید

یك دسته گل كو اگر آن باغ بدیدید -- یك گوهر جان كو اگر از بحر خدایید

با این همه آن رنج شما گنج شما باد -- افسوس كه بر گنج شما پرده شمایید

کعبه را گفتم تو از خاکی من از خاک -- چرا باید به دورت من بگردم

ندا آمد تو با پا آمدی باید بگردی -- برو با دل بیا تا من بگردم

چرا اونايي ك سفراي خارجي ميرن نميگين تركيه دوبي گير دادين ب مكه حج واسه مسلمون واجبه اگه داشت حتما ب ...

عزیزم زمان ابوالخیر کسی اروپا نمیرفت که . بعدش هم این  شعر . میشه در زمان حاضر به حرف شما هم ربطش داد . نه تنها به خارج رفتن بلکه به تولدهایی که برای سگ هاشون میگیرن لباس میخرن براشون هزینه عروسی های مجلل و.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.