2777
2789
عنوان

عشق

227 بازدید | 12 پست

یه لحظه که عمیق بهش فکرکنی..

میبینی که یه نفر سالها یا ماه ها پیش توهمین رختخوابی که خوابیدی پشت عمین گوشی که تو دست داری این ساعت از شب داشت بهت پیام میداد 

یه نفر که الان مدتهاست داری با نبودنش کنار میای ..

من که فک نمیکنم دیگه بش😃😃

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفت ....

خدا رفتگان شماروهم بیامرزد😥

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

اره تا  ۱ ماه پیش... ولی همین الان انلاینه و معلوم نیس داره با کودوم ج‌‌‌‌...ده ای چت میکنه 😤

البته گور باباش خلایق هر چه لایق 😏

رابطه ی جنسی میخاست ایشالا این دوست دخترش جدیدش باهاش راه بیاد 

HIV مثبت شه من کییییف کنم 😍😍😍😍

یه نفر من هنوزم داره پیام میده و ... اگه یه روز نباشه نمیگم که میمیرم چون مرگم دست خودم نیست ولی قطعا از درون نابود میشم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز