2777
2789
عنوان

بارداری

67 بازدید | 9 پست

مامانا من اصلا ورم ندارم ولی دو روزه کف دستام درد داره کی مثل من بوده واس چی اینجوری میشه خیلی اذیت میشم😔😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=115427449]کار نکردی؟؟[/QUOTE

کارای روزمرگیمو میکنم ولی کار زیاد نکردم میترسم نشانه ی زایمان زود رس باشه

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
کار نکردی؟؟

کارای روزمرگیمو میکنم ولی کار زیاد نکردم میترسم نشانه ی زایمان زود رس باشه

من هفته ۸بارداریمه ویار ندارم بنظرتون اینجوری میمونم شدیدا گشنم میشه 

چقدررر هم خوبه که ویار نداری شکر کن انشالله بارداری خوبی داشته باشی❤

خداروشکر کن ویار نداری من داغونم

شکرخدا همیشه فکر میکردم داغون میشم ولی با وجود انفلانزای شدید اصلا انگار ن انگاربیشتر بیماری اذیتم کرد فقط وقتی گشنمه تهوع میگیرم بایدبخورم وقتی میخورمم راحت

2790
2778
2791
2779
2792