yasna_jojo مدیر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2631 عنوان پرسینگ😍 | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست بنظرتون پرسینگ ن ا ف و بینی بزنم؟؟اخه خیلی دوس دارم😬 دوست صمیمیم میگه نزن چون بقیه شاید فکر بد کنن راجبت😕اینم بگم من نامزد دارم نامزدمم میگه رو بینیت نزن فقط،البته خیلی ام بدش نمیاد یجوری سطحی میگه نزن ته دلش مشکلی نداره😂😂😂 بعدش اینکه بنظرتون عوارضی چیزی نداره؟؟ 1398/09/20 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rrrrrzzzz عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 1181 قشنگ کخیلی چیزا قشنگه،من تتو هم خیلی دوس دارم ولی خب تتو خیلی خفنه😂😂😂خفن تر از پرسینگ لب تتو درد داره پرسینگ خوبه😥 نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
rahaabasfar28 عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 94 ازکجا میخری؟؟دونه ای چنده؟رولبم میشه زد؟اسمش چیه؟ ی طلایی خیلی باریک گرفتم 15 تومن ، رو لبم میشه زد، من که از بدلیجات فروشی گرفتم اما نقره و طلاشم هست ضد حساسیت
rrrrrzzzz عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 1181 ی طلایی خیلی باریک گرفتم 15 تومن ، رو لبم میشه زد، من که از بدلیجات فروشی گرفتم اما نقره و طلاشم هست ... خوبرم بگم چی میخوام؟ نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
rrrrrzzzz عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 1181 بگو فیک بینی اها مرسی نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
darlling عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 584 چقدر هزینه میگیره روبینی ولب نرن هر جا که دوست داری بزن خوبه تنوعه
شیروکیک عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4973 منو خواهرم نافمون داریم خواهرمم ی مدت رو لبش داشت بعد دلشو زد دیگه ننداخت تا گرفتبرن بابا به کسی چه مهم حودتی ک دوست داریمنالان باردارم نافم خیلی خنده دار شده فقط😆
yasna_jojo مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2631 چقدر هزینه میگیره روبینی ولب نرن هر جا که دوست داری بزن خوبه تنوعه من پرسیدم ناف و بینی رو هشتاد برام میزنه 😐اره منم برا تنوع میخوام اخه خواهرم میگه باردار بشی چاق میشی دیگه نمیتونی بزنی ،تا شیکمت صافه بزن😂😂😂😂
yasna_jojo مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2631 منو خواهرم نافمون داریم خواهرمم ی مدت رو لبش داشت بعد دلشو زد دیگه ننداخت تا گرفت برن بابا به کسی چ ... اره خواهرمم میگه بزن تا باردار نشدی😂😂میگه بعد زایمان شکمت میشه مثه من😂😂اخه خودش چاق شده بدجور
شیروکیک عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4973 اره خواهرمم میگه بزن تا باردار نشدی😂😂میگه بعد زایمان شکمت میشه مثه من😂😂اخه خودش چاق شده بدجور 😂حالا من بعد زایمان لاغر میشم باز ولی الان خیلی خنده داره