2777
2789
عنوان

بی بی چک

216 بازدید | 16 پست

عقد کردم یه رابطه بدون د خ و ل داشتم اما ک ان د و م پاره شد فورا بعد هشت ساعت دو تاقرص اووسیز خوردم الان ۵روزه میگذره موعد پریمم هست اما هنوز نشدم خیلی میترسم از بارداری به نظرتون کی بی بی چک استفاده کنم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

الان استفاده کنی نشون میده

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فورا یعنی همون لحظه نه بعد  ۸ساعت 

احتمال بارداری وجود داره  الان معلوم نمیشه ماه بعد معلوم میشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
فورا یعنی همون لحظه نه بعد  ۸ساعت  احتمال بارداری وجود داره  الان معلوم نمیشه ...

واقعا احتمال بارداری هست؟؟؟اخه نوشته بود تا ۴۸ساعت بعد باید این قرص رو خورد

حال من خوب است اما تو باور نکن!
واقعا احتمال بارداری هست؟؟؟اخه نوشته بود تا ۴۸ساعت بعد باید این قرص رو خورد

مورد بوده سه تا همون لحظه خورده الان بچه‌ش سه سالشه😁

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))