2777
2789
عنوان

خشک کردن میوه

96 بازدید | 12 پست

خانما کسی تا حالا خشک کرده؟نمیدونم چجور خشک کنم مثل پرتقالو کیوی بذارم رو توری روی بخاری 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من الان سیب گذاشتم🤤🤤

من میخوام همه چی خشک کنم کیوی پرتقال و سیب موز هم دیدم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام همه چی خشک کنم کیوی پرتقال و سیب موز هم دیدم

پرتقال میترسم بدبشه فعلا سیب گذاشتم اولین باره توگروه اشپزی گفتن سینی رویکم چرب کن وقطعات سیب یا پرتقال داخلش بزار بزار. روی بخاری 

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖

مامانم روی فویل یا سینی میچید میزاشت رو بخاری

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

فک کنم خیلی طول بکشه..من دیدم تو فرم میذارن ولی من میگم تو فر پخته بشه شاید

پرتقال میترسم بدبشه فعلا سیب گذاشتم اولین باره توگروه اشپزی گفتن سینی رویکم چرب کن وقطعات سیب یا پرت ...

گرد ببرشون پوستشو نکن ک شکلش از دست نره

فک کنم خیلی طول بکشه..من دیدم تو فرم میذارن ولی من میگم تو فر پخته بشه شاید

میگن توی فربهترمیشه ولی من حس میکنم چون فرفضاش بسته اس ممکنه له بشه وقتی روی بخاری بزاری قشنگ پوک میشه وحالت چرمی پیدا میکنه

غریب فی بلادی /💖 چنگال 71/💖