2777
2789
بیگ لایک😍

برایت آرزوی خوب ترین بهارها ، تابستان ها ، پاییزها و زمستان ها را دارم ...
آرزو می کنم ، شانه به شانه ی کسی قدم بزنی که از گفتنِ دوستت دارم نمی هراسد و برای اشتیاقِ دلت ، همیشه حرف های تازه دارد ، کسی که لحن خندیدن و حرف زدنش ؛ حالِ دلت را خوب می کند و برق معجزه آسای نگاهش برای پیر نشدنت کافیست ؛ شبیه آفتابِ داغِ صبح ، برای خستگیِ مزارع گندم ...
آرزو می کنم ثانیه هایت کنار کسی دقیقه شوند که نمودار هیجان زندگی ات را به نقطه های اوج می رساند ، دقیقه هایت در آغوش کسی ساعت شوند که حضورش تپش های قلب تو را تندتر می کند و نگاهش نفس های مشتاقِ تو را به شماره می اندازد ، و ساعت هایت با کسی روز و ماه و سال شوند ؛ که تو را بهتر از هرکسی بلد است و ناگفته های تو را از نگاه تو می فهمد ، کسی که همیشه در آستینش برای بیقراریِ تو ؛ بوسه های داغ و قربان صدقه های عمیق و آغوش های ناب دارد ...
آرزو می کنم کنار کسی پاییزهایت را زمستان کنی و زمستان هایت را بهار ؛ که حضورش برای تو انتهای تمامِ حسرت و دردهای جهان باشد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا آخه

فکر کنم افسرده شدم . 

همسرم 1 ماهه شب کار

روزا هم میاد همش خواب

از تنهایی مردم

تو روزم ک پا میشه نهار بخوره

هیچی نمیگه

از اینکه انقدر حرف میزنن و هیچی نمیگه خسته شدم . 

همش دلم میخاد بزارمش و برم

منم حالم مثل ت با این تفاوت ک دلم میخاد بمیرم

💯

💕 دوست با نشاط من💕
بیا از امروز این تعهد را مکتوب کنیم📝

🕯من به خودم و خدای خودم تعهد میدم بسوی موفقیت گام بردارم
و
موفقیتم رو به افراد وشرایط گره نزنم🌿

🔮خودم رو باور داشته باشم و برای خوشبختی خودم به هیچکس جز تلاش خودم و لطف خداوند تکیه نکنم 💪

دوست عزیزم
تا حالا به پرنده هایی که روی شاخه یه درخت نشستند توجه کردی؟!🦅🕊🦜

اونها با وجود اینکه هر لحظه ممکنه شاخه ی زیر پاشون بشکنه اما هیچ نمیترسن و در نهایت آرامش از نشستن روی شاخه نازک درخت لذت میبرن😍

میخوای بدونی این آرامش اونها برای چیه؟؟🤔

🍀پرنده ها به شاخه های درخت اعتماد ندارن خودشونم میدونن ممکنه شاخه بشکنه اما اونها به 👈 بالهای 👉خودشون اعتماد دارن 👌

🌹 پس مهربان جان
شما هم فقط به خودت تکیه کن و و باور داشته باش تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه خوشبختت کنه

💜 به خودت اعتماد داشته باش👌
قوی باش و بعد از هر اتفاق سخت محکم و قویتر بلند شو💪

یادت باشه ما آفریده شدیم تا قویتر به سوی خانه اصلی برگردیم
و روی زمین فقط یک مسافر هستیم

تنها چیزی که میتونه ما رو قوی کنه عبور از کوه مشکلات هست.👌

👈پس نترس و قوی و محکم بلند شو💪💪😉

حال دل من داغوووووونه

چرا خدا نمیبینه 

منی که انقدرررررر آرزو داشتم جوری زمین خوردم که نابوووود شدم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
خدا خودش حال دلمونو خوب کنه دوستم 🙁

بعید میدونم

انقدر دارم صداش میزنم اما انگار نیست که نیست

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
نومووخام😟

هر آدمی جایی از زندگی اش کم می آورَد ،
در محاصره ی شدیدِ سختی ها قرار می گیرد و به حالتِ استیصال می رسد .
تفاوتِ بارزِ آدم ها ، در نحوه ی مواجهه با موقعیت هاست ...
یکی زانویِ غم بغل می گیرد و کمر به شماتت و نفرینِ زمین و زمان می بندد ،
یکی قوی تر از قبل ، می ایستد و بهتر از همیشه می سازد ...
قوی بودن به این معنا نیست که من مشکلی ندارم !
قوی بودن یعنی من به خودم اعتماد دارم ،
یعنی من می توانم در نهایتِ مشکلات هم ، بهترینِ خودم باشم !
همه ی انسان هایِ قدرتمند ، از یک شکستِ عمیق می آیند !
همان جایی که بقیه جا زدند و کنار کشیدند ،
همان جایی که برایِ افرادِ عادی ، پایانِ کار بود ،
آن ها با تمامِ سختی و عذاب ، ایستادند و جنگیدند ،
و هرگز ، در انتظارِ هیچ ناجی و معجزه ای نماندند .
چنین انسان هایِ جسور و خود ساخته ای ؛
لایقِ بالاترین درجه ی خوشبختی اند ...

💟