2777
2789
بیگ لایک😍

برایت آرزوی خوب ترین بهارها ، تابستان ها ، پاییزها و زمستان ها را دارم ...
آرزو می کنم ، شانه به شانه ی کسی قدم بزنی که از گفتنِ دوستت دارم نمی هراسد و برای اشتیاقِ دلت ، همیشه حرف های تازه دارد ، کسی که لحن خندیدن و حرف زدنش ؛ حالِ دلت را خوب می کند و برق معجزه آسای نگاهش برای پیر نشدنت کافیست ؛ شبیه آفتابِ داغِ صبح ، برای خستگیِ مزارع گندم ...
آرزو می کنم ثانیه هایت کنار کسی دقیقه شوند که نمودار هیجان زندگی ات را به نقطه های اوج می رساند ، دقیقه هایت در آغوش کسی ساعت شوند که حضورش تپش های قلب تو را تندتر می کند و نگاهش نفس های مشتاقِ تو را به شماره می اندازد ، و ساعت هایت با کسی روز و ماه و سال شوند ؛ که تو را بهتر از هرکسی بلد است و ناگفته های تو را از نگاه تو می فهمد ، کسی که همیشه در آستینش برای بیقراریِ تو ؛ بوسه های داغ و قربان صدقه های عمیق و آغوش های ناب دارد ...
آرزو می کنم کنار کسی پاییزهایت را زمستان کنی و زمستان هایت را بهار ؛ که حضورش برای تو انتهای تمامِ حسرت و دردهای جهان باشد ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب چرا آخه

فکر کنم افسرده شدم . 

همسرم 1 ماهه شب کار

روزا هم میاد همش خواب

از تنهایی مردم

تو روزم ک پا میشه نهار بخوره

هیچی نمیگه

از اینکه انقدر حرف میزنن و هیچی نمیگه خسته شدم . 

همش دلم میخاد بزارمش و برم

منم حالم مثل ت با این تفاوت ک دلم میخاد بمیرم

💯

💕 دوست با نشاط من💕
بیا از امروز این تعهد را مکتوب کنیم📝

🕯من به خودم و خدای خودم تعهد میدم بسوی موفقیت گام بردارم
و
موفقیتم رو به افراد وشرایط گره نزنم🌿

🔮خودم رو باور داشته باشم و برای خوشبختی خودم به هیچکس جز تلاش خودم و لطف خداوند تکیه نکنم 💪

دوست عزیزم
تا حالا به پرنده هایی که روی شاخه یه درخت نشستند توجه کردی؟!🦅🕊🦜

اونها با وجود اینکه هر لحظه ممکنه شاخه ی زیر پاشون بشکنه اما هیچ نمیترسن و در نهایت آرامش از نشستن روی شاخه نازک درخت لذت میبرن😍

میخوای بدونی این آرامش اونها برای چیه؟؟🤔

🍀پرنده ها به شاخه های درخت اعتماد ندارن خودشونم میدونن ممکنه شاخه بشکنه اما اونها به 👈 بالهای 👉خودشون اعتماد دارن 👌

🌹 پس مهربان جان
شما هم فقط به خودت تکیه کن و و باور داشته باش تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه خوشبختت کنه

💜 به خودت اعتماد داشته باش👌
قوی باش و بعد از هر اتفاق سخت محکم و قویتر بلند شو💪

یادت باشه ما آفریده شدیم تا قویتر به سوی خانه اصلی برگردیم
و روی زمین فقط یک مسافر هستیم

تنها چیزی که میتونه ما رو قوی کنه عبور از کوه مشکلات هست.👌

👈پس نترس و قوی و محکم بلند شو💪💪😉

حال دل من داغوووووونه

چرا خدا نمیبینه 

منی که انقدرررررر آرزو داشتم جوری زمین خوردم که نابوووود شدم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
خدا خودش حال دلمونو خوب کنه دوستم 🙁

بعید میدونم

انقدر دارم صداش میزنم اما انگار نیست که نیست

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
نومووخام😟

هر آدمی جایی از زندگی اش کم می آورَد ،
در محاصره ی شدیدِ سختی ها قرار می گیرد و به حالتِ استیصال می رسد .
تفاوتِ بارزِ آدم ها ، در نحوه ی مواجهه با موقعیت هاست ...
یکی زانویِ غم بغل می گیرد و کمر به شماتت و نفرینِ زمین و زمان می بندد ،
یکی قوی تر از قبل ، می ایستد و بهتر از همیشه می سازد ...
قوی بودن به این معنا نیست که من مشکلی ندارم !
قوی بودن یعنی من به خودم اعتماد دارم ،
یعنی من می توانم در نهایتِ مشکلات هم ، بهترینِ خودم باشم !
همه ی انسان هایِ قدرتمند ، از یک شکستِ عمیق می آیند !
همان جایی که بقیه جا زدند و کنار کشیدند ،
همان جایی که برایِ افرادِ عادی ، پایانِ کار بود ،
آن ها با تمامِ سختی و عذاب ، ایستادند و جنگیدند ،
و هرگز ، در انتظارِ هیچ ناجی و معجزه ای نماندند .
چنین انسان هایِ جسور و خود ساخته ای ؛
لایقِ بالاترین درجه ی خوشبختی اند ...

💟