2777
2789
عنوان

شیرم مقوی نیست؟

928 بازدید | 18 پست

سلام .نوزادم وزنگیریه خوبی نداره بااینکه وزن تولدش بالا بود.البته زیاد شیر نمیخوره درحد ۳دقیقه بعد ول میکنه.میگم حتما شیرم چرب نیس آخه دوتا بچه پشت سرهمن آخرای شیردهی قبلی بودم که باز حامله شدم.ممکنه همین دلیل بد بودن شیرم باشه؟

حالا چی بخورم شیرم مقوی شه بچه وزن بگیره؟بچه اولم خیلی خوب وزن میگرفت

شاید رفلاکس داره دختر منم از اول به زور ۵ دقیقه شیر میخورد و بعدش با جیغ و گریه ول میکرد هم کولیک داشت هم رفلاکس داره.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تغذیه تو قوی تر کن یه موقع از شیرت نگیریشا گناا داره شیر خشک بدی شاید ژنتیکی ضعیفه هیچی شیر مادر نمیشه مقویم هست فکر میکنی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اره رفلاکس داره دارو میخوره

پس بخاطر همونه نه شیرت.کم کم بهتر میشه دختر منکه با تجویز دکترش از ۴ ماهگی غدای کمکیش و شروع کردم کمی بهتر شده ولی وزنگیریش کند پیش میره.

شاید رفلاکس داره دختر منم از اول به زور ۵ دقیقه شیر میخورد و بعدش با جیغ و گریه ول میکرد هم کولیک دا ...

سلام خوبید برای دخترتون چیکار کردید دختر منم هم کولیک داره هم رفلاکس چه دارویی داد بهتون دکتر خودتون هم چیکار کردید ؟,شیر خشک اگه دادید میسه بگید چه شیرخشکی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
سلام خوبید برای دخترتون چیکار کردید دختر منم هم کولیک داره هم رفلاکس چه دارویی داد بهتون دکتر خودتون ...

سلام.ممنونم.برای کولیکش که هر دارویی دادم تقریبا بی اثر بود و ۴ ماهگی خوب شد خودش.برای رفلاکسش از ۴ ماهگی راینیتیدین دادم و غذای کمکی هم شروع کردم که شروع کردن غذا خیلی تاثیر داشت و تا ۷ ماهگی خوب شد خدا رو شکر.البته الان راینیتیدین ممنوع شده.

شیر خشکم ندادم از اول که بزرگترین اشتباه بود و بعدشم هر مارکی امتحان کردم دخترم نخورد و کلا شیر خشک نمیدم.

سلام.ممنونم.برای کولیکش که هر دارویی دادم تقریبا بی اثر بود و ۴ ماهگی خوب شد خودش.برای رفلاکسش از ۴ ...

مرسی عزیزم من کولیکز میدم بهتره 

رفلاکسشم یه نکسیوم داد که خیلی بالا میورد انگار نمیساخت بهش الان یه پودر داده میدم بهش فعلا دوروز شروع کردم خیلی اذیت میشه بچم .شیر خشک چندتا گرفتم هیچکدوم نساخت بهش دیگه چشم ترسیده اسهال شدید یبوست گرفت با هرکدوم یا دل درد  . خودتون چیا نمیخوردی یا میخوردی شیرمم سبک کره بادوم زمینی ارده شیره خرما بد نی بخورم؟

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
مرسی عزیزم من کولیکز میدم بهتره  رفلاکسشم یه نکسیوم داد که خیلی بالا میورد انگار نمیساخت بهش ا ...

منکه لخاطر کولیکش تا ۵ ماهگیش فقط مرغ و گوشت و برنح میخوردم.سبزیجات و میوه و حبوبات و لبنیات اصلا نخوردم.خودم نابود شدم و برای کولیکشم تاثیری نداشت‌.

نه این چیزایی که گفتی بد نیست خیلی هم مقویه و شیرتم زیاد میکنه بخور.کلا گرمیجات بخوری برای خودت و تقویت شیرت عالیه.آبِ گوشت و مرغم روزی چند لیوان بخوری شیرت و چرب و زیاد میکنه.

منکه لخاطر کولیکش تا ۵ ماهگیش فقط مرغ و گوشت و برنح میخوردم.سبزیجات و میوه و حبوبات و لبنیات اصلا نخ ...

تا دلت بخواد منم همینا که میخوردی میخورم شبیه مرغ شدم 😂😂😂 کولیکش بهتره برا من رفلاکسش دیوونم کرده 

تا دلت بخواد منم همینا که میخوردی میخورم شبیه مرغ شدم 😂😂😂 کولیکش بهتره برا من رفلاکسش دیوونم کرده ...

چند ماهشه؟غذای کمکی بدی رفلاکسش زودتر خوب میشه.دختر منم هر چی شیر میخورد بالا میاورد ولی غذای کمکی شروع کردم بهتر شد تا ۷ ماهگی هم خوب شد.

چند ماهشه؟غذای کمکی بدی رفلاکسش زودتر خوب میشه.دختر منم هر چی شیر میخورد بالا میاورد ولی غذای کمکی ش ...

2 ماهشه عزیزم الانم یبوست شده خیلی زور میزنه بچم روغن زیتونم زدم به مقعدش شیر خشکم نمیخوره .😭

مرسی عزیزم از راهنماییت