2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 28 پست
قبلا دو بار رفتم دکتر زنان هم پاپ اسمیر دادم تا حالا دوبار هم سونو ولی مال دو سال پیشه هر دوبار گف ...

هم سن منی منم همه این کارو رو سل پیش کردم وشوهرم همکاری نمبکرد حالا هم که یه ماه همکاری کرد باز رابطه نداریم فعلا  

ولی خوب شما از دو سال پیش ممکنه خیلی چیزات عوض شده باشه به جلوگیری که نیست ولی تنبلی تخمدان خیلی زیاده خوب برو عزیز جان چرا بی خود استرس میکشی حالا دیگه صدها راه هست برای درمان همه چیز

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
هم سن منی منم همه این کارو رو سل پیش کردم وشوهرم همکاری نمبکرد حالا هم که یه ماه همکاری کرد باز رابط ...

باشه عزیزم ممنون 

درست میگی باید نوبت بگیرم 

فک میکنم یکم عفونت گرفتم

خودم عنبر نسارا دیشب دود دادم🙃

کلا از دکتر زنان چندشم میشه در میرم 

ایشالا مامان بشیم باهم در تماس باشیم اینجا

دعا میکنم خدا به دل شوهرت بندازه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم برات الهی ناخواسته بشی با همه وجودم برات دعا میکنم زود بچه دار بشی  حستو میفهمم  ...

منم واقعا ناراحت میشم میبینم 10 سال کوچکترم بچه داره خودشم میدونه بهش گفتم ازت راضی نیستم حق منو ازم میگیری

خنده داره که اصلا این ماه همش بهانه آورد که رابطه نداشته باشیم از ترس اینکه یه وقت ناخواسته هم نشه

مرسی برام دعا میکنی عزیزم واقعا از خدا آرامش میخوام هفته پیش رفتم به امام رضا گفتم هرچی صلاح زندگیمونه فط بهم آرامش بده اشک تو چشامه بچه های بقیه رو میبینم هم سنام بچه هاشون میرن مدرسه بعد من حتی نمی دونم نازام یا نه

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
باشه عزیزم ممنون  درست میگی باید نوبت بگیرم  فک میکنم یکم عفونت گرفتم خودم عنبر نسارا د ...

انشالله خوش خبری بدی عزیزم درخواست میدم 

منم واقعا ناراحت میشم میبینم 10 سال کوچکترم بچه داره خودشم میدونه بهش گفتم ازت راضی نیستم حق منو ازم ...

انگار خود منی 😔

خدا به دل جفتمون نگاه کنه مامان بشیم ایشالا

مواظب خودت باش

یه بار یه خانمی تو سایت میگفت چند سال نازا بوده دلش یه جا شکسته بعدش ناخواسته شده

ایشالا خدا به دلت نگاه کنه 

به منم دعا کن دوستم😘

شاید تا قبل عید خونمون نذر سمنو بپزیم برا اولین بار

خیلی دعات میکنم عزیزم البته اگه قابل باشم

بچه ها منم منتظرم هرماه ... شوهرم نمیخواست رفتم دکتر گفت یه خورده تنبلی داری اگه جلوگیری کنی بیشتر میشه منم شوهرمو ترسوندم و اون موافقت کرد برای بچه ... دوباره بعد از سه ماه تلاش ماه چهارم رفتم دکتر گفت خوبی و یه فولیکول ۲۰ داری منم دلم خوششش که این ماه باردارم ولی باردار نشدم ... 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

فک کردم از عفونت و دارو برای عفونت استفاده کردم ماه بعد ولی نشدم دوباره ماه بعدش دارو گیاهی گرفتم برای بارداری استفاده کردم و با ۳روز تاخیر پریود شدم منکه همیشه پری هام ب موقع بود این بار ۳روز عقب زدم فک کردم باردارم دلم خوش بوووود که پری لعنتی اومد و حالا من و موندم و ی عالمه فکر و خیال که چرا حامله نمیشم 

حالا تازه از پری تمام شدم و برای روز تخمک گذاری گیج شدم ... شنبه میرم دکتر دوباره 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

ان شالله هرکی منتظره خدا دامنشو سبز کنه 😑

خیلی بچه دوست دارم الانم به شوهرم میگم همش تقصیر توِ 🤣

انگار خود منی 😔 خدا به دل جفتمون نگاه کنه مامان بشیم ایشالا مواظب خودت باش یه بار یه خانمی تو سا ...

مرسی عزیز دلم . دعا در حق دیگیر میگیره منم هر وقت برم حرم دعات میکنم. انشالله دلمون شاد بشه امسال؛ من که اونقدر زندگسم ماجرا داشته چندین عیده که حس خوب نداشتیم امیدوارم امسال عیدمون هر دومون شاد بشیم و همه کسایی که آرزومندن.

مرسی عزیز دلم . دعا در حق دیگیر میگیره منم هر وقت برم حرم دعات میکنم. انشالله دلمون شاد بشه امسال؛ م ...

ممنون عزیز مهربونم

خدا همه حاجتاتو بده

دعا کن قسمت منم مشهد بشه با این گرونی

ممنون عزیز مهربونم خدا همه حاجتاتو بده دعا کن قسمت منم مشهد بشه با این گرونی

انشالله که امام رضا بطلبه الان خلوته چرا حسینیه اصفهانی ها جا نمیگیری قیمتش خیلی کمتر از هتله

انشالله که امام رضا بطلبه الان خلوته چرا حسینیه اصفهانی ها جا نمیگیری قیمتش خیلی کمتر از هتله

از طرف کار شوهرم مشکل جا حل میشه قیمتش خوبه ولی با ماشین خیلی بنزین میشه😔

هوایی که دیگه هیچ

تو اتوبوسم نمیتونم بشینم متاسفانه

از طرف کار شوهرم مشکل جا حل میشه قیمتش خوبه ولی با ماشین خیلی بنزین میشه😔 هوایی که دیگه هیچ تو ات ...

آره حق داری یه جوری شده مشهد رفتنم آرزو بشه برای ملت. قطار هم هست ها.