2777
2789
عنوان

لنز یخی

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 48 پست
پس عمرن بخرم خخ من نمیخوام مصنوعی باه.شه

ببین عزیزم من خودم خریدم فقط در شرایطی قشنگه ک ارایش ارایشگاهی داشته باشی وگرنه در حالت معمولی قشنگ نیس درضمن اگه مارک درست حسابی بخری خیلی شیکه ولی اینایی ک سی چهل تومنی میخرن نباید هم توقعی داشته باشن یه بار هزینه لنز کنی خیلی میتونی نگهش داری تازه نازک و طبیعیه ولی این بی کیفیتا کلفته و خیلی ضایع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت

۷۰    ۸۰ تومنی هم هس  ولی من اعتماد نکردم   ۱۲۰ تومنی گرفتم   البته پارسال   الان از قیمتا خبر ندارم

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
قبل ارایش باید بریزم؟

کلا لنزو ک قبل از ارایش میزاری  یکم چشات ک عادت کرد  میبینی چشات قرمزه  قطره بریز یکم صبر کن  اشکاتو کانل پاک کن  شروع کن ب ارایش کردن   من روز عروسیم لنز یخی گذاشتم  ولی خیلی جذاب شدم 

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
مرسی عزیزم وقت گذاشتی جواب سوالامو دادی

قربونت😘

بچه ها سوال منو جواب بديد لطفا: من دو سال پيش يه لتز رنگي گرفتم مارك دهب فقط چند بار تو مجالس استفاده كردم حالا عروسي داريم ميخوام لنز بذارم ايا ميتونم اون و استفاده كنم با اينكه يكسال تاريخش گذشته ؟ ولي فقط چند بار استفاده كردم ، گرون هم خريدم