2777
2789
عنوان

کسی با جلوگیری طبیعی باردار شده

151 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من پری شب لک قهوه ای دیدم که فک کردم پری شدم حتی نوارم گذاشتم ولی هیچی خبری نیست 

حالت تهوع ودرد پهلو درد زیر دلم دارم سردرد شدیدم دارم 

میخواستم ببینم کسی شرایط منو داشته با یه بچه دوساله ونزدیکی طبیعی باردارشده باشه 

آره من

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوگیری طبیعی نداریم اصلا این روش جلوگیری نیست

و هزار نفر اینجوری باردار میشن چون اصلا روش جلوگیری نیست و هیچ اعتمادی بهش نمیشه کرد و هیچ اطمینانی نمیشه بهش کرد

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

۵ روز دیگه شک نکن ک پری میشی ممنم شدیدا مث شرایط تورو داشتم

خدایا شکرت هزاران بار ب هزاران دلیلدرتاریخ ۲۰/۷/۱۴۰۰بیبی چکم مثبت شد۲۶/۷/۱۴۰۰سونو رفتم و ساک تشکیل شدع بود قراره ۳هفته دیگه برم و صدای قلب نینی کوچولو مو بشنوم خدایا میشه خواهش کنم هرکی منتظر این لحظه هاس ب آرزوش برسونی اخه هیچ لذتی تو دنیا بالاتر از مادرشدن نیست خدایا تو رو به فاطمه زهرا هرکی دلش نینی میخاد هرچه زودتر مامان بشه میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستین؛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یه ساعت پیش یه خانوم همینجا بی بی چک گذاشت پرررررنگ با جلوگیری طبیعی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

منم دقیقا تو همین شرایط بودم لکه قهوه ای هم دیدم 

رفتم آز بتا دادم جوابش منفی بود! اما ۵ روزگذشته هنوز پریود نشدم

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم